• Hem
  • Nyheter
  • Vilka blir svenska mästare i ishockey 2023/2024? Så lyder oddsen!
Le Mat Pokalen 2
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Vilka blir svenska mästare i ishockey 2023/2024? Så lyder oddsen!

SHL 24 februari 2024

ISHOCKEY. SHL närmar sig slutspurten och därefter tar ett rafflande SM-slutspel vid. Bettingstugan har synat oddsen på hur spelbolagen bedömer vilka som tar hem Le Mat-pokalen och här följer en oddsgenomgång på både vilka som blir svenska mästare samt vilka lag som tar sig till SM-final.

Betta på SHL

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Fyra lag till under 10.00 x pengarna - de är favoriter!

Vi närmar oss den riktiga slutspurten av grundserien och det är snart dags för det rafflande och efterlängtade SM-slutspelet att ta vid. Många lag har fortfarande en hel del att spela för och mycket kan och kommer hända i tabellen vilket innebär att vi inte ännu har detaljkoll på huruvida hemmaplansfördel kommer att fördelas när det vankas slutspelsmatcher runt om i landet.

Färjestad mot Växjö i SM-final enligt oddsen

Klart är dock att spelbolagen har sina favoriter klara och ska man tro oddsen från spelbolaget LeoVegas just nu är det Färjestad och Växjö som slåss om SM-guldet. 

Serieledande FBK står i 4.00 gånger pengarna till att vinna titeln som Sveriges bästa hockeylag pågående säsong - exakt samma som tabelltvåan Växjö.

Att denna duo tar sig till SM-final står "bara" i 1.85 i jämförelse och då de just nu är de två bästa lagen sett över de 45 respektive 44 matcher som genomförts så är det inga dåliga odds på att något av de här lagen också vinner Le Mat-pokalen så småningom.

Oddslista vinnare av SHL 2023/2024 (inklusive slutspel)

Oddslista att ta sig till SM-final (sluta 1-2)

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod