• Hem
  • Nyheter
  • Vilka vinner Hockeyallsvenskan 2024/2025? Så lyder oddsen!
Djurgarden Bjorkloven Hockeyallsvenskan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Vilka vinner Hockeyallsvenskan 2024/2025? Så lyder oddsen!

HockeyAllsvenskan 3 juni 2024

ISHOCKEY. En ny hockeysäsong väntar efter sommaren och uppladdningen inför denna är igång runt om i Sverige då lagen just nu slipar på att förstärka trupperna inför säsongen som stundar. Spelbolagen är också aktiva då de redan i början av juni tagit fram odds på vilka som står som vinnare av Hockeyallsvenskan 2024/25 och således belönas med ett SHL-kontrakt. Vi har spanat in oddslistan och presenterar den här!

Betta på Hockeyallsvenskan - Skapa konto & hämta bonus

NO ACCOUNT BET

100% upp till 500 SEK

Tre fördelar med det här spelbolaget:

  • Erbjuder snabba uttag
  • Spela tryggt utan konto
  • Modern & fräsch spelsida

Odds vinnare av Hockeyallsvenskan 2024/25

Björklöven & Djurgården i topp hos spelbolagen

Ser vi till oddslistan som är publiceras just nu är det IF Björklöven tillsammans med Djurgårdens IF som axlar favoritskapet till att fixa avancemanget till SHL inför säsongen 2025/26. Umeå-laget är just nu favoriter till oddset 4.00, men tätt bakom dem har vi Djurgården bara en punkt högre. DIF har två år i rad spelat final av Hockeyallsvenskan, men förlorat båda gångerna, först mot MoDo Hockey och den gånga säsongen räckte dem inte till mot Brynäs IF som istället tog hand om SHL-biljetten. 

Odds från 4.00 till 501.00

Oddslistan just nu innehåller ett stort spann på odds. Favoriten Björklöven går som tidigare nämnt att spela till fyra gånger pengarna, medan nykomlingen Vimmerby HC står i hela 501.00 gånger insatsen. Tror man att AIK kan utmana toppen? Ja, oddset på det andra huvudstadslaget vittnar om det då de just nu går att spela till 8.00 medan exempelvis Västerås IK som också hör till "storklubbarna" i Hockeyallsvenskan står i oddset 18.00.

Analys från Bettingstugans hockeyexpert
Johan Videll

Johan Videll

Djurgården har fallit på målsnöret två år i rad. Nu genomgår de en förändring inom föreningen och K-G Stoppel som varit verksam inom föreningen i 32 år har ersatts av Niklas Wikegård. Jag är ett Wikegård-fan, och det har jag varit länge. Han är frispråkig och vågar tycka och tänka högt och det är något jag verkligen uppskattar. Nu när han klivit in i Djurgården kommer man såklart sakna honom i tv-rutan för han har sannerligen förgyllt hockey-sändningarna i det här landet, men nu ska han föra Djurgården tillbaka till finrummet och det tror jag han kan lyckas riktigt bra med.

Jag spelar en slant på att Djurgården tillhör SHL efter kommande säsong till oddset 5.00 och önskar både Wikegård och laget ett stort lycka till med den slutgiltiga motiveringen: "Tredje gången gillt!"

Wikegard

Wikegård har lagt tv-jobbet bakom sig - nu jagar han och Djurgården ett SHL-kontrakt!

Vinnare av Hockeyallsvenskan 2024/25

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod