SM-guld SHL 2021
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Vilka vinner slutspelet i SHL 2021?

SHL 21 mars 2021

Slutspelet i SHL säsongen 2020/2021 närmar sig med stormsteg. Spelbolagen har sina favoriter klara. Läs allt om odds, analys och förhandstipsen här. Vi går även igenom vilka lag som har störst chans att ta klivet upp från HockeyAllsvenskan till SHL till nästa säsong.

Skapa konto och betta på SHL 2021

No Account Bet

100% upp till 500 SEK

No Account Bet är uppstickaren som hårdsatsar på svensk hockey. Här finns stort utbud och höga odds. Dessutom får du en välkomstbonus på 100 kronor när du startar ett nytt konto via oss.


SHL-slutspelet 2021

SHL:s grundserie närmar sig sitt slutskede och det högintressanta SM-slutspelet är inte så långt bort. HockeyAllsvenskan-slutspelet har redan börjat och det är en SHL-plats i potten. Vi har koll på vad spelbolagen tror om SHL-lagens möjligheter att kamma hem den åtråvärda titeln och vilka allsvenska lag som är de hetaste kandidaterna för ett avancemang uppåt i seriesystemet.

Spelarlönerna går ner

Det är en ytterst annorlunda säsong till följd av pandemin. Klubbarna har tappat extremt stora publikintäkter och massvis av matcher har ställts in på grund av smittofall i lagen, vilket har skapat en rejäl oreda. Det har å andra sidan resulterat i att spelarlönerna sänkts rejält, något som många klubbar har utnyttjat. Den sportsliga kvaliteten på SHL är bättre än på länge.

SM-slutspelet 2021

Pappfigurer i all ära, men det fyller inte kassorna hos SHL-klubbarna

Leksand smguld

Spela 100 SEK gratis på Leksand som SM-vinnare - 15 x pengarna!

SHL 23 mars 2021

SM-SLUTSPEL 2021. Just nu får du 15 x pengarna på att Leksand vinner SM-guld i ishockey hos Betsafe som även har 100 kronor extra att spela för om du sätter in 100 kronor själv. ... Läs mer

SHL-slutspelet 2021 - odds att vinna

Rögle och Växjö får betraktas som extra intressanta. Skåningarna och smålänningarna är topp två-lag med gedigna kvaliteter i såväl offensiven som defensiven, samtidigt som det finns imponerande mycket kompetens i tränarstaberna. Det är inte direkt någon skräll att RBK och Lakers - tillika lagen med mest spetskompetens - har lägst odds för ett SM-guld än konkurrenterna.

SM-guld till Rögle?

Spelbolagen tror att Rögle får fortsätta jubla

SHL 2021 - De vinner SM-guld

Läs våra senaste hockeytips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
14 juni
02:00
Edmonton Oilers - Florida Panthers
NHL
Bet: Florida vinner inkl. övertid
 
9 juni
02:00
Florida Panthers - Edmonton Oilers
NHL
Bet: Florida vinner
 
31 maj
02:00
New York Rangers – Florida Panthers
NHL
Bet: Oavgjort
 

SHL 2021 - Lagen bakom toppen

Lagmaskinen Skellefteå lurar i vassen och är den hetaste utmanaren till ovanstående lag som läget är nu. SKE har en bred trupp och mycket karaktär, men även en sylvass spetskompetens med det lilla extra. Ett SM-guld för västerbottningarna ger 6.50 gånger pengarna.

Frölunda besitter en enorm potential

Frölunda och Luleå rankas som lag 4-5 i guldjakten av spelbolagen. Lag som ger 10 gånger pengarna om titeln kammas hem. Göteborgarnas så pass högt upp överraskar säkert många med tanke på lagets bleka säsong hittills, men man ska inte underskatta vinnarkulturen som finns hos Frölunda och glömma bort att laget - historiskt sett på 2000-talet - haft en mäktig förmåga att leverera när det behövs som mest. Det vill säga i slutspelssammanhang.

Frölunda vinna SM-guld

Frölunda i tio gånger pengarna

SHL 2021 - De vinner SM-guld

SHL 2021 - de är outsiders

Därefter följer Leksand, Färjestad och Örebro. LIF är mest intressanta i sammanhanget. Ett lag som har genomgått en förvandling den här säsongen och utmanat de bästa. Få SHL-lag har lika bra offensiv spetskompetens som masarna och fördelen att inte ha någon press på sig är inte helt fel för Leksands del. 

Örebro har offensiven men brister defensivt

ÖHK är ett annat bra offensivt lag, men har å andra sidan defensiva brister i jämförelse med toppkonkurrenterna, vilket förmodligen drar upp oddset några snäpp. Färjestad är för övrigt ett mysterium. Ett lag som var en av favoriterna inför säsongen, men har krigat i mittenskiktet av tabellen och inte fått det att lyfta. Lagets grundkapacitet gör det dock befogat att betrakta värmlänningarna som en seriös guldkandidat om allt klaffar.

Leksand SHL slutspel 2021

Juvonen behöver fri sikt om Leksand ska ha chans till SM-guld

SHL 2021 - De vinner SM-guld

HockeyAllsvenskan - de gör upp om det

Timrå är favoriter

Hockeyentusiasterna har även HockeyAllsvenskan-slutspelet att se fram emot och där är Timrå den främsta kandidaten i SHL-jakten med 2.30 gånger pengarna för ett avancemang. Medelpadingarna vann serien överlägset, så det är inte ett dugg ologiskt. Hårdsatsande Björklöven är närmast med 3.30 gånger pengarna. Inte heller det oväntat. Umeå-gänget har visserligen haft en oväntat låg lägstanivå den här säsongen, men besitter en grymt hög högstanivå och har i grunden ett lagbygge som är på Timrås nivå.

Timrå Hockeyallsvenskan 2021

Timrå är favoriter till att spela SHL nästa säsong

De går upp till SHL

Dragskott

Dragskott

Content Writer och bettingexpert

Jag tycker att Rögle till 4.25 gånger pengarna är mest spelvärt vad beträffar striden om SM-guldet. RBK har ett bättre djup på forwardssidan och fler spelare som kan bryta mönstret samt kliva fram i avgörande situationer än Växjö. Det känns som att det är ängelholmarnas tur i år.

Frölunda har en vinnarkultur

Frölundas odds förefaller attraktivt om man vill lägga en “chanspeng” på västkustgänget. 10 gånger pengarna känns spelvärt ur ett “risk-reward”-perspektiv. Faktum är att göteborgarna är laget som har den högsta grundkapaciteten av samtliga lag och klubbens vinnarkultur - som sitter i väggarna - inger respekt. Frölundas historiska förmåga att höja sig i slutspel efter att ha varit lite loja i grundseriesammanhang kan inte viftas bort.

Björklöven är spelvärda

När det gäller jakten på SHL-avancemanget känns Björklöven till 3,3 gånger pengarna spelvärt. Visst - Timrå gjorde en bättre grundserie, men faktum är att Västerbottenslaget har 3-1 i inbördes möten. Björklöven har en bättre bredd än Tik, vilket kan bli extremt värdefullt i det långa loppet. Lägg därtill att revanschlustan efter förra säsongens snöpliga avslutning - där pandemin satte stopp för SHL-jakten - lär vara enorm.

Spela gratis på SHL och HockeyAllsvenskan

Spela gratis - Hämta bonus utan omsättningskrav!

27 november 2023

Ingenting är gratis brukar man säga men det gäller inte i bettingvärlden. Här kan vi faktiskt hämta helt omsättningsfria bonusar där vi inte riskerar våra egna pengar. Att hitta ... Läs mer

🏠 Spela andelsspel med Bettingstugan

Du vet väl om att du kan spela andelsspel på SHL och HockeyAllsvenskan? Vi har rekryterat några av de bästa spelläggarna i Sverige på ishockey. De delar med sig av sina kuponger med oss. För att spela tillsammans med Bettingstugan behöver du inget mer än ett konto hos Svenska Spel och Bank ID tillgängligt.

Pengarna går via Svenska Spels tjänst "Spela tillsammans". Vi startade hos dem 2019 och har under åren vunnit en rad fina vinster.

Läs våra senaste analyser på Poolspelen

SpelstoppTipsterTitelPoolspelSystem
25 maj
14:19
Powerplay » Lördag 25/5
Poolspel: Powerplay System: 108 rader
25 maj
00:59
Powerplay » Lördag 25/5
Poolspel: Powerplay System: 108 rader

Frågor och svar om SHL-slutspelet 2021

🎁 Kan man få en välkomstbonus när man bettar på SHL?

Ja, hos No Account Bet får du 100 kronor i bonus när du bettar på SHL och HockeyAllsvenskan

Läs mer här

🏆 Vilka är favoriter att vinna SHL-slutspelet 2021?

Favoriter till att vinna slutspelet i SHL 2021 är Rögle i skrivandets stund.

Spana in oddsen hos No Account Bet

⬆️ Vilka är favoriter till att gå upp i SHL från HockeyAllsvenskan?

Favoriter till att ta steget upp till HockeyAllsvenskan är just nu Timrå.

Spana in oddsen hos No Account Bet

🏠 Går det att spela poolspel på SHL?

Absolut! Vi har skickliga spelläggare både på Powerplay och Bomben där vi får matcher från SHL och HockeyAllsvenskan

Till vår ombudssida