Zlatan till Hammarby som spelare » Odds och analys!
Zlatanhammary
Nyhet

Zlatan till Hammarby? - Oddset rasar

Allsvenskan 2 april 2020

Zlatans köp av Hammarby briserade som en bomb i november 2019. Det fanns dock inga planer på att själv spela i klubben men har det läget förändrats efter vårens världshändelser? Det är i alla fall den slutsatsen spelbolagen drar när oddset rasar!

Zlatan spelar i Hammarby 11 augusti

💣 Zlatan till Hammarby?

Vårens fotboll är som bekant inställt eller framskjutet i nästintill alla ligor i Europa, även Italien. Det här påverkar förstås Zlatan vars liga är satt på vänt och vars kontrakt med Milan går ut i sommar. Det finns en option för att förlänga kontraktet ett år men frågan är vad Zlatan själv nu vill och hur han ser på framtiden. Just nu sitter han i karantän i Stockholm och svaret han gav om framtiden har gjort att raset på att han spelar i Hammarby i höst har rasat:

"Vi får se vad som händer, jag vet inte ens själv vad jag vill”.

Självklart är detta svar långt ifrån att betyda att han vill spela i Hammarby men sakta men säkert läggs pusselbitarna kring hans engagemang i Hammarby. Vi får backa bandet till i november då Zlatan la ut ett filmklipp på Hammarbys tröja med hans namn på och kort därefter tillkännagavs det att Zlatan går in som aktieägare i klubben. I februari besökte Zlatan Årsta för att träffa spelartruppen och även prata med klubben om framtiden. Några veckor senare var han på plats när Hammarby spelade mot Varberg i Svenska cupen och såg ut att stortrivas tillsammans med både spelare och fans.

Zlatan till Hammarby

Zlatan på plats och såg ut att njuta när Hammarby besegrade Varberg med 5-1

Samtidigt kom rapporter att det inte finns några hinder att som ägare även spela i klubben från chefsjurist Anders Hübinette.

"Det finns inget i regelverket som säger att du inte kan vara det och samtidigt spela, säger förbundets chefsjurist Anders Hübinette"

Zlatan är även redan nu drivande i att få spelare till Hammarby. När 17 åriga Akinkunmi Amoo funderade på vilken klubb han skulle gå till fick han en videohälsning från Zlatan som försökte påverka nigerianen att välja Hammarby. Inget konstigt i och för sig när Zlatan är delägare men samtidigt också ett tecken på att han tar delägandet och engagemanget i Hammarby på allvar. 

Skarmavbild 2020 04 02 kl 11 35 35

📉 Oddset rasar

Men hur stor chans är det att Zlatan verkligen spelar i Hammarby till hösten? Senaste veckorna har oddset gått ner rejält och i skrivandets stund får vi 4.00 hos Unibet vilket är väldigt lågt och har som har gått ner med 20% bara senaste dagarna. Spelbolagen börjar alltså mer och mer svänga åt att chansen ändå är rätt stor att vi får se Sveriges genom tiderna bästa målgörare skriva på för Stockholmsklubben.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer