Speltips Serie A

På Bettingstugan hittar du de bästa speltipsen för Serie A

Alla Serie A speltips

SpelstoppSpeltips
22 sep
18:00
Fiorentina - Spal
Serie A
Bet: Över 4,5 kort
 
21 sep
20:30
Sassuolo - Empoli
Serie A
Bet: Sassuolo
 
16 sep
20:30
Cagliari - Milan
Serie A
Bet: Milan vinner
 
15 sep
18:00
Napoli - Fiorentina
Serie A
Bet: Över 4,5 kort
 
15 sep
18:00
Napoli - Fiorentina
Serie A
Bet: Fiorentina över 3,5 hörnor
 
31 aug
20:30
Milan - Roma
Serie A
Bet: Under 4.5 kort
 
26 aug
20:30
Cagliari - Sassuolo
Serie A
Bet: Sassuolo DNB
 
19 aug
20:30
Milan - Genoa
Serie A
Bet: Milan -1
 
19 aug
18:00
Torino - Roma
Serie A
Bet: Roma över 5,5 hörnor
 
18 aug
20:30
Lazio - Napoli
Serie A
Bet: Över 2.5 mål
 

Kampanjer och nyheter för Serie A

Inför AC Milan - AS Roma

Serie A 29 augusti 2018

Helgens höjdpunkt i Serie A är på fredag kväll när Milan tar emot Roma i en match där två lag behöver studsa tillbaka från sin senaste match. I denna artikel ger vig du allt du ... Läs mer

Inför Napoli - Milan

Serie A 23 augusti 2018

Efter uppvärmningen Juventus - Lazio klockan 18:00 är det dags för nästa toppmatch i Serie A på lördag kväll. Napoli tar emot Milan klockan 20:45 och i denna artikel ger vi dig ... Läs mer

Inför Juventus - Lazio

Serie A 20 augusti 2018

Serie A bjuder verkligen på toppmatcher under lördagen med Juventus - Lazio klockan 18:00 som sedan följs upp utav Napoli - Milan klockan 20:45. I denna artikel ger vi dig allt du ... Läs mer

Förhöjt odds på Ronaldo!

Förhöjda odds Serie A 17 augusti 2018

Premier för Serie A och för Cristiano Ronaldo att göra debut för den italienska publiken. Betfair firar detta med att boosta oddset på att Ronaldo gör mål. Skapa konto och få 8 x ... Läs mer

Videoanalys: Uppsnack Serie A 2018/19 med Wiking och Jimmy Ewertsson

Serie A 14 augusti 2018

Nu är det äntligen bara några få dagar kvar till ligastart av Serie A och vad passar bättre än ett uppsnack inför säsongstarten? Ta del av Wikings och Ewertssons analyser inför den ... Läs mer

Bettingstugans speltips på Serie A

På Bettingstugan har du chansen att varje vecka ta del av flera rekar på Italiensk fotboll och Serie A. Våra experter jobbar hårt inför varje omgång för att erbjuda er dom bästa speltipsen. 

Serie A är en av de mest populära ligorna i fotbollseuropa och vi på Bettingstugan lägger förstås ett stort fokus på Il Calcio. Till varje omgång av Serie A-fotbollen bidrar våra experter med speltips och analyser med ambitionen att motivera er läsare till att vilja rygga spelen. 

Vårt team av experter i Serie A består idag av personer som har förmågan att uttrycka sig i skrift samt kan förmedla sina kunskaper om ligan på ett trovärdigt sätt. Dessutom har våra experter av serie A även bred kunskap inom betting. Deras uppgift är inte endast att bevisa sina kunskaper om den italienska ligan utan även att finna matcher med grymt spelvärde. 

Spelar ni för egna pengar så gör ni det på egen risk, Bettingstugan garanterar inte att våra experter levererar vinnande speltips.

Om Serie A

Italien är för många människor synonymt med vin, värme och oemotståndlig mat, men Italien är också Il Calcio - fotbollen. Sporten är den största i landet och landslaget, Gli Azzurri, är fyrfaldiga världsmästare. Även om många av arenorna är lite slitna och läktarna inte alls lika välfyllda som i exempelvis Premier League och Bundesliga så är italienarnas passion för fotbollen enorm. Det finns också en stark koppling mellan Sverige och Serie A, där storspelare som Gre-No-Li (Gunnar Gren, Gunnar Nordahl, Nils Liedholm), Glenn Strömberg och Tomas Brolin huserat.

Högstaligan i Italien heter Serie A och har existerat sedan 1929, när den ersatte de regionala mästerskapen som funnits sedan 1898. Ligan består av 20 lag som under en 38 matcher lång säsong som pågår mellan augusti och maj, där alla lag spelar 19 hemmamatcher och lika många bortamatcher, i kamp om att få lyfta den åtråvärda lo scudetto.  De fyra främst lagen i Serie A kvalificerar sig för Champions League. Lag fem i tabellen får en plats i Europa Leagues gruppspel samtidigt som lag sex får en kvalplats till samma turnering. De tre sämst placerade lagen åker ner till Serie B.

Serie A speltips

Inters Mauro Icardi firar sitt mål mot Roma

Spela på Serie A

Serie A är en av de allra största fotbollsligorna och placerar sig på en fjärdeplats på UEFA-rankingen. Även bettingmässigt tillhör Serie A sportens tungviktare och det finns ett stort och varierat utbud att tillgå hos alla spelbolag. De allra vanligaste spelen, så som vinnarspel, över- och underspel, draw no bet och dylikt finns att tillgå hos alla spelbolag men utbudet på mer specialspel - både i form av säsongsspel och till enskilda matcher - kan variera desto mer och det kan vara en god idé att ha konto hos flera olika bolag för att alltid kunna hitta en spelform som passar. Det finns också ett stort utbud när det gäller livebetting.

Fulltidsresultat/Asian Handicap

Det populäraste spelet inom Serie A är att spela på vilket lag som vinner matchen. De två populäraste spelformerna när det kommer till resultatspel är att antingen tippa slutresultatet eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Att spela på slutresultat är simpelt - du tippar helt enkelt hur matchen kommer att sluta: 1 (hemmaseger), X (oavgjort) eller 2 (bortaseger). Att spela Asian Handicap är en aning mer komplicerat, men en spelform man snabbt kommer in i. Huvudsakligen går det till på samma sätt som fulltidsresultat men det skiljer sig på så sätt att lagen får börja matchen med ett handicap. Det speciella med Asian Handicap är att du inte enbart kan vinna eller förlora på ett spel, du kan också få tillbaka delar eller hela din insats.

För att få en mer detaljerad beskrivning av dessa speltyper eller hur du spelar andra spel, klicka här

"Gilla" om du älskar Serie A