Speltips Serie A

På Bettingstugan hittar du de bästa speltipsen för Serie A

Alla Serie A speltips

SpelstoppSpeltips
20 maj
20:45
Lazio - Inter
Serie A
Bet: Inter över 5.5 hörnor
 
20 maj
18:00
Milan - Fiorentina
Serie A
Bet: Milan vinst
 
20 maj
18:00
Napoli - Crotone
Serie A
Bet: Över 3,5 kort
 
12 maj
20:45
Inter - Sassuolo
Serie A
Bet: Båda lagen gör mål - NEJ
 
6 maj
12:30
Udinese - Inter
Serie A
Bet: Inter vinst
 
5 maj
20:45
Juventus-Bologna
Serie A
Bet: Juventus att göra mål i båda halvlekarna
 
29 apr
15:00
Sampdoria - Cagliari
Serie A
Bet: Sampdoria vinner
 
22 apr
15:00
Chievo - Inter
Serie A
Bet: Under 2.5 mål
 
18 apr
20:45
Crotone - Juventus
Serie A
Bet: Juventus -1.5 AH
 
17 apr
20:45
Inter - Cagliari
Serie A
Bet: Cagliari +2 AH
 

Kampanjer och nyheter för Serie A

Inför Juventus vs Napoli

Serie A 22 april 2018

Matchen vi har väntat på i flera månader. Säsongens match i Italien. Avgörandet i Serie A. På söndag kväll gör Juventus och Napoli upp om guldet i Turin. Det skiljer endast fyra ... Läs mer

Superodds på Juventus vs Napoli!

Förhöjda odds Serie A 20 april 2018 - 23 april 2018

Vilken supermatch vi har framför oss! På söndag kväll spelas matchen vi alla har väntat på, avgörandet i Serie A. Juventus vs Napoli. Unibet erbjuder ett superodds på hela 10x ... Läs mer

Veckosummering på Bettingstugan

Övrigt 12 februari 2018

Vi går igenom veckan som gått och lyfter fram dom speltips som vi anser förtjänar mest uppmärksamhet dessutom utser vi Veckans Tipster! Läs mer

4.00 på Juventus seger mot Benevento

Förhöjda odds Serie A 1 november 2017 - 6 november 2017

Juventus tar på söndag emot Benevento och det kan vara den största nivåskillnaden i en match i Serie A på väldigt många år. Efter elva omgångar i Serie A står Juventus på 28 poäng ... Läs mer

Få ett riskfritt livespel på 100kr varje helg hos Bettson

Riskfria spel & Gratisspel Serie A 16 oktober 2017 - 13 maj 2018

Betsson erbjuder alla sina kunder ett riskfritt livespel varje helg under hela fotbollssäsongen. Det riskfria spelet är värt 100kr och kan placeras på alla de största Europeiska ... Läs mer

Bettingstugans speltips på Serie A

På Bettingstugan har du chansen att varje vecka ta del av flera rekar på Italiensk fotboll och Serie A. Våra experter jobbar hårt inför varje omgång för att erbjuda er dom bästa speltipsen. 

Serie A är en av de mest populära ligorna i fotbollseuropa och vi på Bettingstugan lägger förstås ett stort fokus på Il Calcio. Till varje omgång av Serie A-fotbollen bidrar våra experter med speltips och analyser med ambitionen att motivera er läsare till att vilja rygga spelen. 

Vårt team av experter i Serie A består idag av personer som har förmågan att uttrycka sig i skrift samt kan förmedla sina kunskaper om ligan på ett trovärdigt sätt. Dessutom har våra experter av serie A även bred kunskap inom betting. Deras uppgift är inte endast att bevisa sina kunskaper om den italienska ligan utan även att finna matcher med grymt spelvärde. 

Spelar ni för egna pengar så gör ni det på egen risk, Bettingstugan garanterar inte att våra experter levererar vinnande speltips.

Om Serie A

Italien är för många människor synonymt med vin, värme och oemotståndlig mat, men Italien är också Il Calcio - fotbollen. Sporten är den största i landet och landslaget, Gli Azzurri, är fyrfaldiga världsmästare. Även om många av arenorna är lite slitna och läktarna inte alls lika välfyllda som i exempelvis Premier League och Bundesliga så är italienarnas passion för fotbollen enorm. Det finns också en stark koppling mellan Sverige och Serie A, där storspelare som Gre-No-Li (Gunnar Gren, Gunnar Nordahl, Nils Liedholm), Glenn Strömberg och Tomas Brolin huserat.

Högstaligan i Italien heter Serie A och har existerat sedan 1929, när den ersatte de regionala mästerskapen som funnits sedan 1898. Ligan består av 20 lag som under en 38 matcher lång säsong som pågår mellan augusti och maj, där alla lag spelar 19 hemmamatcher och lika många bortamatcher, i kamp om att få lyfta den åtråvärda lo scudetto.  De fyra främst lagen i Serie A kvalificerar sig för Champions League. Lag fem i tabellen får en plats i Europa Leagues gruppspel samtidigt som lag sex får en kvalplats till samma turnering. De tre sämst placerade lagen åker ner till Serie B.

Serie A speltips

Inters Mauro Icardi firar sitt mål mot Roma

Spela på Serie A

Serie A är en av de allra största fotbollsligorna och placerar sig på en fjärdeplats på UEFA-rankingen. Även bettingmässigt tillhör Serie A sportens tungviktare och det finns ett stort och varierat utbud att tillgå hos alla spelbolag. De allra vanligaste spelen, så som vinnarspel, över- och underspel, draw no bet och dylikt finns att tillgå hos alla spelbolag men utbudet på mer specialspel - både i form av säsongsspel och till enskilda matcher - kan variera desto mer och det kan vara en god idé att ha konto hos flera olika bolag för att alltid kunna hitta en spelform som passar. Det finns också ett stort utbud när det gäller livebetting.

Fulltidsresultat/Asian Handicap

Det populäraste spelet inom Serie A är att spela på vilket lag som vinner matchen. De två populäraste spelformerna när det kommer till resultatspel är att antingen tippa slutresultatet eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Att spela på slutresultat är simpelt - du tippar helt enkelt hur matchen kommer att sluta: 1 (hemmaseger), X (oavgjort) eller 2 (bortaseger). Att spela Asian Handicap är en aning mer komplicerat, men en spelform man snabbt kommer in i. Huvudsakligen går det till på samma sätt som fulltidsresultat men det skiljer sig på så sätt att lagen får börja matchen med ett handicap. Det speciella med Asian Handicap är att du inte enbart kan vinna eller förlora på ett spel, du kan också få tillbaka delar eller hela din insats.

För att få en mer detaljerad beskrivning av dessa speltyper eller hur du spelar andra spel, klicka här

"Gilla" om du älskar Serie A