Speltips Alcaraz - Djokovic

Bild från Bildbyrån

Djokovic löser linan

Då har vi kommit till semifinaler i årets Franska Öppna och det är den nuvarande världsettan Carlos Alcaraz som möter Novak Djokovic som jag och många andra anser som den bästa genom tiderna.

SpelTorsten om Gerwyn Price - Jonny Clayton

SPELTIPS

Novak Djokovic brukar slipa serven till Grand Slams och har även denna gång dragit en del ess i turneringen och jag ser ingen anledning till att det skulle minska nu. Han har statistisk fler ess per servegame i Grand Slams och ser vi hur han servat hittills i detta mästerskap så talar det mest för det.

Senaste matcherna har sett ut såhär:

vs. Khachanov (11st 3-1 i set)
vs. Varillas (7st 3-0 i set)
vs. Davidovich Fokina (1st 3-0 i set)
vs. Kovacevic (10st 3-0 i set)

Eftersom jag tror det blir en jämn match, ett och annat tie break så tycker jag vi får bra odds på att han smäller sex eller fler ess. Över 5.5 ess på LeoVegas ger oss 2.05 gånger pengarna.

De har bara spelat mot varandra en gång tidigare och det var när Alcaraz vann Madrid Open förra året. Även då möttes de i semifinal där Alcaraz vann 2-1 i set. Nu möts de återigen på grus men under lite andra förhållanden i Paris. Alcaraz har visat riktigt bra tennis senaste veckan och ser fram emot en spännande match där vi förhoppningsvis får se många ess från Djokovic. Matchen slutar 3-1 Alcaraz och vårat spel är klart redan i tredje set. Vad säger ni om det?

Lägg spelet hos LeoVegas