Speltips Almtuna - Brynäs

Bild från Bildbyrån

Brynäs vinner igen

Vi vänder oss till Hockeyallsvenskan igen och mötet mellan Almtuna och Brynäs. Två lag som startat säsongen bra och tillhör toppen i serien. Hemmalaget Almtuna ligger på en 5:e plats i tabellen, med 21 poäng på 12 spelade matcher. Gästande Brynäs leder serien, inte helt oväntat, med 28 inspelade poäng på 12 matcher. Jag håller Brynäs som det klart bästa laget i denna match och jag tror man vinner igen.

Almtuna

Almtuna har som sagt börjat säsongen bra och ligger just nu på slutspelsplats. I senaste matchen blev det dock förlust mot Tingsryd hemma med 1-4, men innan det hade man tre vinster på sina fyra senaste matcher. Nu väntar seriens bästa lag på hemmaplan och det tror jag blir för tufft för Almtuna.

Brynäs

Brynäs har ett ruggigt bra lag för Hockeyallsvenskan. Man leder också serien och är där för att stanna. I senaste matchen slog man Södertälje borta med 1-4 och man har nu fem vinster på sina sex senaste matcher. Brynäs är bättre än dom flesta lag och mot Almtuna blir det 3 nya poäng.

Speltips

Två lag som gör ganska mycket mål. Brynäs lag är dock betydligt erfarnare, spetsigare och bättre än Almtunas. Jag tror Brynäs bara vinner denna match och mitt speltips i matchen blir därför att Brynäs vinner och att det blir över 3.5 mål i matchen till oddset 1.83 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson