Speltips Anaheim Ducks - Philadelphia Flyers

Bild från Bildbyrån

Anaheim vinner hemma mot formsvagt Philadelphia

Vi vänder oss till världens bästa hockeyliga NHL och mötet mellan Anaheim och Philadelphia. Två lag som inte tillhör toppen i NHL, och som jag tror få svårt att nå slutspel. Anaheim har dock börjat säsongen ganska bra och ligger på en 7:e plats i Western Conference, med 14 poäng på 12 matcher. Philadelphia har börjat sämre och ligger just nu på en 14:e plats i Eastern Conference, med 11 poäng på 13 spelade matcher. Anaheim känns bättre för dagen och jag tror man vinner detta mot ett blekt Philadelphia.

Anaheim Ducks

Anaheim har varit ett bottenlag i NHL ett antal år, men har börjat bygga om laget. Bland annat fick man svenska supertalangen Leo Carlsson, som gick som nummer 2 i draften. I senaste matchen blev det förlust mot Pittsburgh hemma med 0-2, men innan det hade man hela sex raka vinster. Med andra ord så borde formen vara god och jag tycker Anaheim spelar en mycket bättre hockey än på många år.

Philadelphia Flyers

Philadelphia har även dom tillhört botten av NHL i ett antal säsonger. Inför denna säsong har jag inga höga förväntningar på laget, då jag tycker man har en blek trupp. I senaste matchen förlorade man med 2-1 mot ett dåligt San Jose i en mycket dålig hockeymatch. Philadelphia har endast en vinst på sina sex senaste matcher. Dessutom har man tunga skador på bland annat Ristolainen, Staal och Ellis. Philadelphia ser inte bra ut och jag tror på ny förlust mot Anaheim.

Speltips

Philadelphia kommer från en bedrövlig insats mot ett uruselt San Jose och dessutom en hel del skador. Anaheim har endast en förlust på sina sex senaste matcher och har fördelen av hemmaplan. Jag tror Anaheim vinner denna match och mitt speltips i matchen blir därför Anaheim -1.5 till oddset 3 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson