Analys Stryktipset 30:e april

Detta är en kortare analys av ett andelsspel "Christians Sjöstjärna" som säljs av Bettingstugans spelläggare Christian Sandholm via Bettingstuan och Direkten Ryd på vår ombudssida.

Ni hittar andelen här

💥 Kupongens skräll 


9. Bristol City - Hull City X 25%

Två för dagen formstarka lag ställs emot varandra på Ashton Gate. Bristol City som kommer med fyra raka utan förlust ställs mot Hull City som har segrat i tre av fyra senaste.

Matcherna dessa lag emellan brukar vara jämna drabbningar och med tanke på båda lagens form och stigande självförtroende så tror jag inte detta blir något undantag. Båda två harvar på i ingenmansland i tabellen och har inga cuper att bry sig om, så det spelas i princip om äran. X ligger med andra ord väldigt nära till hands och med tanke på att de spelas till endast 25% så tycker jag vi kan kalla det en ”skräll” och potentiellt singelstreck!

🔨 Kupongens Spik


3. Southampton - Crystal Palace 1 40%

Två lag som för dagen inte visar någon direkt form utan harvar på i ingenmansland, ställs nu mot varandra. Det är i skrivande stund jämnt spelat på strecken och då finns det fint värde i att ta ställning.

Jag tycker att Southampton vanligtvis visar lite mer styrka inför hemmapubliken på St Mary’s, än de brukar göra på bortaplan. Här ställs man nu inför ett lämpligt motstånd och borde vilja bjuda hemmapubliken på en bra insats. Med endast fyra matcher kvar på säsongen varav två skall spelas inför hemmapubliken, så måste Soto ha lite revanschlustan och efter en säsong som kan beskrivas som allt annat än ”succé”, vilja ge hemmapubliken lite valuta.

Jag spikar Southampton och jobbar in en spelvärd spik!

☕️ Kupongens helgardering


2. Aston Villa - Norwich 1X2

Jag litar inte alls på Aston Villa för dagen med klappmatch eller klappmatch på slutet har de visat att de hör hemma på nedre halvan. Självförtroende känns rejält sargat för dagen och det finns egentligen inget som tyder på att man lyfter sig här.

Norwich är inte bättre men trots att nedflyttningen är klar så tror jag ändå det finns någon form av ära att spela om i de sista matcherna.

Jag hade börjat strecka från höger då procenten ligger som den ligger (64% - 20% - 16%) men rätt som det är så blixtrar Aston Villa till, och därför vågar jag inte riktigt lämna ettan utanför. Vi helgarderar men tror ändå mer på X2 än 1.