Analys Stryktipset 5 Mars

Detta är en kortare analys av ett andelsspel "Christians Fiskelycka" som säljs av Bettingstugans spelläggare Christian Sandholm via Bettingstuan och Direkten Ryd på vår ombudssida.

Ni hittar andelen här

💥 Kupongens skräll 

Kupongens skräll - Newcastle - Brighton X2

Newcastle har på slutet hämtat hem mycket poäng och blir pågrund av detta troligtvis rejält överspelad på strecken här. Ser vi till prestationerna på planen så har det inte varit något som imponerat på undertecknad. Senast förde man visserligen matchen och var rätt överlägsna men det var mot ett Brentford med 10 man. Tidigare matcher så har bollen mest studsat Newcastles väg vilket har resulterat i fina poäng trots mediokra insatser.

Brighton har tappat formen lite och självförtroendet har kanske fått sig en liten turn. Nollade i tre raka matcher och knappt några målchanser på 270 minuter kan göra det med självförtroendet. Jag tror dock att man kan rycka upp sig här mot ett lämpligt motstånd. Newcastle som brukar spela bättre hemma, kommer nog ut med höga huvuden och kan direkt få sig en käftsmäll mot ett hungrigt Brighton.

Spelvärdet ligger helt klart i strecken till höger och jag sparar på minst ett, ettan.

🔨 Kupongens Spik

Burnley - Chelsea 2

I skrivande stund spelas Chelsea kring 50% strecket och min gissning är att vi ser runt 65% vid spelstopp. Jag tycker ändå det är en bra spik att luta sig emot i en lite lurig omgång. Burnley har visserligen fått upp farten på slutet och slagit både Tottenham och Brighton men ”även en blind höna” brukar jag säga. Chelsea spelar för dagen en väldigt enkel och stabil fotboll. Man kommer till mycket avslut och släpper inte till många chanser bakåt. Innan strafförlusten senast mot Liverpool så hade man sex raka segrar. Jag tror att Burnley blir nollade här på Turf Moor och då räcker det att Chelsea petar dit en av sina många chanser framåt. Chelsea är ett klart bättre lag och kommer med fin form, en bra spik!

Lukaku Chelsea

☕️ Kupongens helgardering

Wolverhampton - Crystal Palace 1X2

Wolverhampton spelar för dagen en riktigt bra fotboll och står upp mot några av de bästa lagen i Premier League. Bjuder alltid in till match och spelar väldigt tight bakåt. Gör dock inte heller så mycket mål framåt, vilket gjort att man tappat mycket viktiga poäng.

Crystal Palace har hittat farten igen och spelar för dagen bra fotboll även dem. De hittar fram till målen och sätter dit chanserna men släpper också till lite för mycket chanser bakåt.

Plus och minus på båda lagen alltså och jag har väldigt svårt att få grepp om denna tillställning. Strecken lutar till vänster och det är förståeligt med tanke på hemmaplansfördelen men jag är inte alls främmande för att Crystal Palace gör två mål framåt och lyckas vinna detta med 2-1. Helgarderingen är given på mina kuponger till lördag!