Speltips Anderson vs van den Bergh

Bild från Bildbyrån

Är inte så säker på Anderson här

Det gick bra på darten igår, 3/3 gick in på hemsidan och ytterligare en på min Twitter och det var på samma spel som vi kommer köra här på lördagens första match mellan Gary Anderson och Dimitri van den Bergh.

SpelTorstens om Anderson vs van den Bergh

Gary Anderson har kastat någon helt sinnessjukt bra dart i det sista och speciellt under Players Championship rundorna som varit som är grunden till denna final. Han går in som andra seedad till turneringen och hade en period i höstas där han nästan var oslagbar. Han har varit bra överlag vilket gjort att linan för hans pilsnitt är otroligt högt inför denna turnering och det ska vi utnyttja. Gary Anderson är en av de bästa i världen utan tvekan och är dessutom en av de bästa genom alla tider, det får vi inte glömma men han har haft skadeproblem och enligt honom själv så tränar han inte dart mellan turneringarna längre vilket man absolut inte kan tro.

Dimitri van den Bergh har tappat sitt sting som han skaffade under coronan där jag och många andra trodde han skulle slå sig in i Top10 men så blev det inte. Efter ett ganska mediokert 2023 så finner vi honom som rankad 15 i världen vilket inte är dåligt men det kunde varit mycket bättre för den unga belgaren som har en otrolig kapacitet att kasta bra och speciellt många 180s. Han gjorde jobbet i första rundan mot walesaren Jim Williams och vann 6-4 utan att direkt imponera men en helt okey match. Nu möter han alltså Gary Anderson och vad jag tror faktiskt kan bli en skräll.

SPELTIPS

Mitt spel grundar sig på psykologi och att Anderson inte kastar dart mellan turneringarna. Han var nära att åka ur första rundan under fredagskvällen då han mötte legendaren och den alltid karismatiska Steve Beaton. Här delade jag ett spel på min Twitter att Anderson skulle ligga under 97.5 i snitt på tre pilar och det är samma spel vi plockar här.

Nu tror jag Anderson kommer steppa upp mot van den Bergh men tycker linan är så pass hög att vi kliver under med tanke på att det är sista turneringen innan VM, de har tre veckor med förberedelser till VM och tid med familjen efter ett hektiskt schema under hösten. Visserligen brukar Anderson växa in i turneringarna och inte ovanligt att vi får se en svag Anderson i första matchen för att sen växla upp men samtidigt ifrågasätter jag hans motivation så kliver in på 4/10U på att han snittar under 97.5. Spelet finner ni under "Spelar special" på x3000.

Lägg spelet hos X3000

  • Anderson under 97.5 i snitt på tre pilar

    1.85

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 25 NOVEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

EUROPATIPTSET SÖNDAG 26 NOVEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten