Speltips: Arizona Coyotes - Vegas Golden Knights 11/10 "Gästerna…
Speltips Arizona Coyotes - Vegas Golden Knights

Gästerna visar styrka i Gila River Arena

NHL har inte mindre än elva matcher på menyn under natten mot torsdagen. Sist ut av dessa är mötet i Gila River Arena där ett formstarkt Vegas Golden Knights gästar Arizona Coyotes och att gästerna går segrande ur detta möte är vad jag väljer att investera i.

Arizona Coyotes har inledningsvis skrapat ihop noll poäng på två matcher. Förlust mot Anaheim borta med 2-1 följdes upp med 1-0 hemma mot Boston Bruins i slutet på förra veckan. Målsnålt och formsvagt är ingen bra kombination inför ett möte med ett desto formstarkare Vegas-lag där offensiven verkar sylvass.

Gästerna noteras så här långt, med tre matcher på kontot då vill säga, för fyra poäng. Det innebär två segrar och en förlust och allt detta med 12-6 i den berömda målskillnaden. Förlusten de noterades för kom senast då Boston Bruins, som även besegrade Arizona nyligen, vann i T-Mobile Arena med 4-3 och detta efter att ha hämtat upp 2-0-underläge till 4-2-ledning, innan matchen till slut slutade 3-4 då Vegas snyggade till siffrorna med dryga fem minuter kvar.

Innan den matchen har William Karlsson och hans Vegas Golden Knights hunnit med att i premiären hemmaslå San José Sharks med 4-1 och därefter besökte de samma San José, men då på bortais och där vann de med 5-1.

Arizona har inlett trögt och att det fortsätter så är troligt. Vegas Golden Knights har fyra raka besök i Gila River Arena där de lämnat denna arena som ett segrande lag. Två av vinsterna är under ordinarie speltid, övriga två är efter förlängning.

Jag tror att Vegas är det bättre laget av de här båda och att de löser femte raka på bortais mot ett för dagen formsvagt Arizona som inte lyckas med målskyttet är vad jag väljer att kliva in på.

1.72 på bortaseger, inklusive övertid och straffar, känns bra på förhand.

Lycka till vid rygg.

@Soffcoachen på Twitter.

Gilla rek om du håller med Soffcoachen

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
4 juni
15:30
mousesports - MAD Lions
CS:GO
Spel: MAD Lions vinnare
 
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer

Riskfritt travspel i Rättvik

TORSDAG - Trav i Rättvik och riskfritt spel från Spelbörsen! Testa framtidens betting om du inte redan fastnat för det! Läs mer

Kampanj på Trav - 250 kronor gratis!

ONSDAG - Trav på Bro Park och Betfairs spelbörs bjuder på 250 kronor riskfritt! Ta chansen och testa trav i världsklass och odds som slår de flesta via Betfair och deras spelbörs. Läs mer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer