Speltips Aston Villa - Arsenal

Bild från Bildbyrån

Toppmöte i Premier League denna lördag

Vilken vecka vi fick i Premier League där Aston Villa slog Manchester City, United slog Chelsea och i torsdags fick vi se Everton klä av Newcastle och det är riktigt spännande i toppen av Premier League helt plötsligt. Vi går in i en fantastisk månad här i december med massor av Premier League och heta matcher.

SpelTorsten om Aston Villa - Arsenal

Aston Villa stod för säsongens prestation när man dominerade hemma på ett fullsatt Villa Park när Manchester City kom på besök. De regerande mästarna blev totalt utspelade och förlorade till slut med 1-0. Villa körde över City och vann skotten med 22-2. De två skotten City fick iväg var ett dubbel läge i den 11:e minut av Haaland och mer blev det inte. Otroligt imponerande av Aston Villa som vid den vinsten faktiskt passerade City i tabellen upp till en tredjeplats och kan vid vinst här mot Arsenal knappa in på serieledarna och krympa avståndet till en poäng

Arsenal lyckades till slut segra mot Luton borta efter en svängig match. Det var miljardmannen Declan Rice som gjorde avgörande 4-3 på övertid med att vara framme med pannan. Mycket viktiga tre poäng när de andra topplagen tappade poäng. Nu är det viktiga poäng på spel borta mot Aston Villa och jag tror vi får se en vinnare här men vilka vågar jag inte säga. Goda chanser för båda i en förväntad fartfylld match med massor av mål.

SPELTIPS

Ett överspel på mål hade kunnat varit ett alternativ i denna match men hoppar det spelet då det finns en chans att det kan bli tillknäppt då inget av lagen vill ge bort 3 poäng här. Eftersom båda lagen har otroligt snabba kanter och Arsenal gillar att pressa högt kan det komma en del lägen där de måste stoppa spelet med något tjuvknep vilket leder till mitt spel.

  • Mitt spel blir över 4.5 kort i matchen till trevliga 1.87 på Nya Expekt.
  • Spelet har suttit 4/5 senaste inbördes
  • Domaren för dagen är Chris Kavanagh som inte är den mest kortglada domaren (4.50 gula i snitt denna säsongen) vilket gör att insatsen hamnar på 4/10U.

Lägg spelet hos Nya Expekt

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 9 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

⭐️ JACKPOT 14 MILJONER ⭐️