Speltips Aspinall vs Evans

Bild från Bildbyrån

Kan Ricky Evans skrälla mot landsmannen?

Det har så långt varit ett riktigt bra VM, vi har en svensk i tredje rundan då de Graaf stod för en makalös prestation under fredagen när han vände och vann mot Jose de Sousa. Nu går vi in på den sista speldagen innan juluppehållet och jag har hittat ett fint odds på den snabbkastande Ricky Evans.

SpelTorsten om van Aspinall vs Evans

Nathan Aspinall kliver nu in i turneringen som seedad spelare och har en riktigt hög högsta nivå. Rankad som nummer sex i världen och kan absolut ta sig långt i denna turnering. Det är framförallt psyket som är hans styrka och man kan aldrig räkna bort honom i en match. Hög kapacitet på 180s och bra avslutare.

Ricky Evans är trots sina 33 år en riktigt veteran och gör sitt nionde VM. Han har varit i den tredje rundan fyra gånger men mycket ska till om han kommer dit detta år då Nathan Aspinall kan bli nummret större här. Evans är känd för sin snabba kaststil vilket han fått smeknamnet "Rapid" från. Kolla viden jag delar här nede får ni se "världens snabbaste 180" från honom.

World Darts Championship

  • 15 december och finalen går 3 januari
  • Alexandra Palace, London
  • 2.5 miljoner pund i totala prispengar
  • Vinnaren får en halvmiljon pund
  • De spelar setformat
SPELTIPS

Jag väljer i denna match att syna Ricky Evans 180 kastande och kliver in på att han kastar minst fyra 180s (Ö3.5) vilket han klarat i 4/5 senaste VM-matcherna i detta format. Ingen större insats men 4/10U får duga.

Lägg spelet hos x3000

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 23 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten