Speltips: Att sluta sist i gruppen 11/6 "Wales håller inte"
Speltips Att sluta sist i gruppen

Bild från Bildbyrån

Wales håller inte

Ett långtidsspel som jag har svårt att undvika. Comeon erbjuder bland annat spel på vilkea lag som ska sluta sist i gruppspelet. Bäst värde hittar jag i mitt val som föll på Wales sist i Grupp A. 2.25 i odds är generöst nog för 5 units.

I Grupp A återfinns Italien, Turkiet, Schweiz och Wales. Jag tror att gruppen slutar i den ordningen som jag skrev lagen i.

Italien är klart bäst i den här gruppen. Italienarna kommer från ett riktigt starkt kval där man vann 10 av 10 matcher och körde över sitt motstånd. Detta är ett av flera lag jag ser som kandidater till att vinna EM.

Turkiet är en outsider som kan överraska många. Sedan man anställde Senol Gunes har man kommit upp i en annan nivå där man både sett stabila och farliga ut. Obesegrade mot Frankrike i kvalet är mycket imponerande. Kommer turkarna upp i nivå kan man gå långt i turneringen.

Schweiz är ett stabilt lag som levererat på ungefär samma nivå i många år nu. Speciellt under Vladimir Petkovic. Schweiz när de var som bäst hade slagits om andraplatsen i den här gruppen. Nu tror jag att de får nöja sig med att sluta trea. Även om det finns en del spännande spelare i laget har deras stjärnor sett sina bästa dagar.

Wales som det här spelet handlar om är för dåliga för den här gruppen. Jag har sett en hel del matcher med Wales de senaste åren och jag har aldrig blivit imponerad. De spelar en enkel och primitiv fotboll och förlitar sig på fasta situationer. Mycket handlar om vad Gareth Bale kan göra på egen hand. Förra EM-slutspelet tog de sig hela vägen till en semifinal som var en stor skräll. Men det är inte aktuellt det här slutspelet. Förra slutspelet var Bale en av turneringens bästa spelare, nu är formen långt ifrån den nivån. Inför det här slutspelet har man dessutom blivit tvungna att byta huvudtränare. Jag tror inte det hade spelat någon roll och tror samtidigt inte det kommer ha en negativ inverkan.
Min analys är att Wales inte vinner en enda match i gruppen. De kan landa på 0,1 eller 2 poäng här. Det enda scenariot jag kan se för att tappa detta spelet är att Bale hittar storformen samtidigt som Schweiz eller Turkiet helt tappar det i gruppen.

Jag är därför nöjd med 5 units.

Lycka till!

OBS - Läs vår EM-guide där vi går igenom samtliga grupper och lag inför Fotbolls-EM! Här finns all info och även speltips, bonusar och annat!

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
27 juni
19:00
Malmö FF - Helsingborgs IF
Allsvenskan
Spel: MFF ht/ft
 
27 juni
19:00
IF Elfsborg - Varbergs BOIS
Allsvenskan
Spel: under 3,5 mål i matchen & Elfsborg över 5,5 hörnor
 
30 juni
01:00
NHL 2021-22 Stanley Cup-vinnare
NHL
Spel: Colorado Avalanche
 
3 juli
00:00
Sean Strickland - Alex Pereira
UFC
Spel: Sean Strickland vinner
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer

3000 kr bonus! Eller Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

22 juni 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 17 juni 2022

Ny helg och nya spel från vår gästtippare Erik Johansson som återigen har sina tankar klara i Divison 2 Norrland. Läs hans spelidéer och hitta bästa oddset hos Fastbet som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

Fotboll 16 juni 2022

Nytt Stryktips på intågande och återigen får vi förstag på spikar och skrällar levererade till oss från våra profiler Anders Limpar och Jonas Weimer. Denna gång är det Sverige, ... Läs mer