Speltips Australien - Palestina

Bild från Bildbyrån

Australien tar en ny seger!?

Dags för VM-kval från Asien där Australien tar sig an Palestina.

AUSTRALIEN

Australien har sopat rent med sina motståndare i sin grupp och vunnit alla sina fem matcher hittills. Man har redan vunnit gruppen, frågan är bara om man går obesegrade när man tar sig an Palestina i sista matchen. Australien har ett imponerande facit då man har gjort 17 mål framåt och 0 insläppta.

Senast man mötte Palestina så vann man borta med 1-0 och var det klart bättre laget. Att man ska förlora hemma i Perth har jag svårt att se och skulle bli mycket förvånad om man tappar poäng här. Truppen håller hög klass med Leckie, Duke, Souttar och Irvine. Jag tror man vill avsluta snyggt framför fansen och en ny seger är på lut.

PALESTINA

Palestina har gjort det bra med små medel och man lär sluta tvåa i gruppen efter Australien. Man säkrade andraplatsen i gruppen senast då man spelade 0-0 mot Libanon i en tråkig tillställning. Det innebär att man tar sig vidare till tredje rundan och motståndet lär hårdna betydligt.

Men i ärlighetens namn så tycker jag inte Palestina håller någon vidare klass och att ta sig an övermakten Australien på bortaplan lär inte bli lätt. Man förlorade hemma rättvist och jag tror man väger lite för lätt här. Palestina lär inte ha mycket av bollinnehavet här och lär bara satsa på kontringar.

ANALYS

Här ska det vara kattens lek med råttan då Australien ska vara ett par klasser bättre än Palestina. Australien har bättre och breddare trupp på pappret och jag förväntar mig att man tar en komfortabel seger här hemma i Perth. Trots att man lär vinna gruppen oavsett utgång här så tror vill man avsluta snyggt framför sina fans. Palestina lär nog ha stora problem att hänga med när Australien sätter fart och att man ska få med sig poäng härifrån vore en stor sensation. Därför har jag valt att ta ett handicap spel på Australien som bör hitta hem efter 90 min. Spelet hittar ni nedanför.

SPELTIPS

  • Australien -1.5 AH spelas på Bet365 till 1.75.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Oddsjämförelse: Australien - Palestina