Speltips Bayern München - Manchester United

Bild från Bildbyrån

Harry Kane & Bayern München löser uppgiften hemma

Det är ett Bayern i strålande form som tar emot Manchester United som är allt annat än strålande om dagen. Återigen förlust i ligan hemma mot Brighton i ligan och de kommer få det riktigt tufft mot tyskarna denna onsdag.

SpelTorsten om Bayern München - Manchester United

Bayern München har startat säsongen strålande och öser in mål i vanlig ordning. Nyförvärvet Harry Kane har hunnit göra en del mål för sin nya klubb och möter här ett mycket bekant lag. Leroy Sane har även han startat bra och gjort tre mål på fyra matcher. Det är ett maskineri i Bayern München som tar emot ett uselt United om dagen. Det kan bara sluta på ett sätt i min bok.

Manchester United har som vi varit inne på startat säsongen katastrofalt och ingenting verkar stämma i laget. Senast var det Antony i en skandal och är avstängd internt. Turbulent tid för de engelska gästerna och att de ska ta poäng mot tyska mästarna borta känns långsökt. Vilket leder till mitt spel för dagen som naturligtvis lutar på hemmalaget.

SPELTIPS

Jag har valt att spela Bayern München med asiatiskt handkapp -1. Det betyder att vinner Bayern München med ett mål får vi pengarna tillbaka, vinner de med två eller fler blir det vinst för oss. Det är med tanke på att de kommer vara spelmässigt överlägsna mot ett United som inte riktigt vet hur de ska spela. Tyskarna kommer pressa och skapa många chanser och med tanke på skadelistan i United är utgången given. Det blir Bayern vinst denna afton och vi har en Svensk domare i matchen i Glenn Nyberg.

Lägg spelet hos Coolbet