Speltips Bayern Munchen - Manchester United

Bild från Bildbyrån

Casemiro

Bayern Munchen tar emot formsvaga Manchester United på Allianz Arena. Ett möte där hemmalaget är stora favoriter. Jag tror på ett möte där Man Utd kommer göra allt föra att stoppa Munchen, det lär bli mycket fouls från mittfältarna i matchen och jag har hittat ett kortspel till 3.40 gånger såsen.

Bayern Munchen
Munchen och Harry Kane öser på i Bundesliga. De har tio poäng efter fyra omgångar och Kane har gjort fyra mål. Ligan i all är men Munchen måste göra en bra säsong i Champions League för att det ska anses vara en bra säsong.

Manchester United
Eric Ten Haag har inte fått någon trevlig inledning på denna säsong, de har sex poäng på de fem först matcherna och senast blev de utspelade av Brighton på hemmaplan. En horribel inledning och vid en storförlust i denna match så kan tränare Haag lika pyrt till.

Tips
Bayern Munchen lär dominera och ha mest bollinnehav i denna match. Det gör att mittfältet på Man Utd får det tufft. Jag tror på mycket fouls och kort för Man Utd i denna match, en spelare som ofta behöver foula och är inblandad i det mest är Carlos Casemiro.

Jag spelar att Casemiro får ett kort till 3.40 gånger pengarna, ni hittar spelet på Unibet.

Tänk på att spelaren måste starta matchen för att spelet ska vara giltigt.