Speltips Borac Banja Luka - Egnatia

Bild från Bildbyrån

Fördel Borac Banja Luka i första mötet!

Dags för kval till Champions League där Borac Banja Luka gästas utav Egnatia.


BORAC

Borac vann WWIN Liga BIH före Zrinjski med två poäng till slut och får därför chansen att kvala in till Champions League då endast det vinnande laget får en plats. Man har varit stabila hela säsongen och endast förlorat tre matcher utav 33 i ligan.

Hemma på Gradski Stadion i Banja Luka förlorade man endast en match på hela säsongen och är oerhört svårspelade. Det är inte många lag som slår dom på fingrarna här. Truppen är bättre än man tror och över två möten så ska man avancera mot Egnatia.

EGNATIA

Egnatia vann den albanska Superliga förre Partizani på inbördesmöten då båda lagen slutade på lika många poäng. Man vacklade rejält i slutet, men löste uppgiften till slut. Ligan håller väl inte direkt någon hög klass och man lär ha stora problem att ta sig till Champions League.

Truppen har inga namnstarka profiler utan mer att man lever på sitt starka kollektiv där alla ger allt för varandra. Frågan är om man räcker till här då det blir deras första riktiga test. Jag tror att man lär ha stora bekymmer med Borac Banja Luka och jag tror man får åka hem tomhänta.

ANALYS

Ett spännande balkan möte väntar där jag håller Borac Banja Luka som det bättre laget över två möten. Värdarna har mycket rutin och är oerhört starka hemma på Gradski Stadion i Banja Luka och en seger här sätter dom i förarsätet inför returen i Albanien. Egnatia är nog nöjda med ett oavgjort resultat här och defensiven lär prioriteras. Men jag tror inte man klarar att frejda sitt mål mot Borac Banja Luka som spelar med en härlig intensitet framför sina fans och öser på. Därför tänker jag köra ett spelbygge inför matchen och det hittar ni nedanför.

SPELTIPS

  • Borac Banja Luka vinner & Över 6.5 hörnor i matchen spelas på X3000 till 2.07.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting