Speltips Borussia Dortmund - Paris SG

Bild från Bildbyrån

Kan Mbappe och Paris hantera pressen?

Då den mycket spännande Grupp F avgöras där alla lag har chans till avancemang men där Dortmund redan är klara. Paris kan dock vinna gruppen vid vinst här. Newcastle - Milan i den andra gruppspelsmatchen måste se en vinnare men det räcker inte. Paris måste då förlora för att vinnaren i den andra matchen ska gå vidare.

SpelTorsten om Borussia Dortmund - Paris SG

Borussia Dortmund har imponerat i årets Champions League och säkrade avancemang förra rundan då de åkte till Italien och vann över Milan på San Siro. I tyska Bundesliga går det inte lika bra och ligger på en femteplats, elva poäng bakom serieledarna Bayer Leverkusen. 

Paris SG leder inte ovanligt den franska ligan fyra poäng före Nice och kan säkra avancemang i sista gruppspelsmatchen på tisdagen i Champions League. Inte helt lätt då alla lag kan gå vidare från gruppen och det blir en rysare att följa. Mbappe jagar den efterlängtade Champions League trofén men frågan är om han inte måste lämna Paris för att vinna den. Nu kan de alltså åka ur redan i gruppspelet och vore annat än ett fiasko.

SPELTIPS

I en match av denna kaliber och magnitud så kan det inte annat än smälla. Paris går för vinst men samtidigt vill inte Dortmund släppa förbi Paris som gruppetta. Paris har tagit många kort i de två sista matcherna där det har varit kniven mot strupen. Dortmund har inte tagit många kort i årets Champions League och måste heller inte vinna även om Paris blir gruppetta om de vinner är Dortmund redan vidare.

Mitt spel blir att Paris SG tar flest kort till oddset 1.78 och vi finner det på Nya Expekt.

Lägg spelet hos Expekt

ANDELAR MED SPELTORSTEN

EUROPATIPTSET ONSDAG 13 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

STRYKTIPSET LÖRDAG 16 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten