Speltips Bournemouth - Crystal Palace

Bild från Bildbyrån

Speltips från Vitality Stadium till dubbla pengar!

Andoni Iraola och hans Bournemouth är på jakt efter en 3:e raka seger i Premier League när Crystal Palace, laget som ligger precis under dem i tabellen, kommer på besök. Spelbolag har underskattat gästerna, som är svårslagna. Detta kan mycket väl bli en tajt tillställning.

BOURNEMOUTH

Man har haft många marginaler på sin sida, egentligen under hela säsongen. Ett bra exempel på detta är sist då Everton var på besök. Man var knappast det bättre laget, men gick segrandes ur duellen tack vare ett självmål på övertid.

Innan dess vände man på ett 0-3 underläge mot Luton och vann med 4-3. Starka att fullborda en vändning men svagt att släppa in så många mål. Fram i banan finns Dominic Solanke, med 16 fullträffar för säsongen, i högform. Samtidigt är försvaret ihåligt. Man släpper in mål från alla håll och kanter.

CRYSTAL PALACE

Med en ny tränare i form av Oliver Glasner har det blivit en uppryckning. Sedan österrikarens ankomst har det blivit en seger, två kryss och ett nederlag, vilket får ses som ett godkänt resultat. Framförallt har laget försvarat sig mycket mer kompakt, samtidigt som anfallsspelet har blivit vassare.

Sist gav Jean-Philippe Mateta laget ledningen när han nätade sitt 6:e mål för säsongen, innan Chris Wood kvitterade till slutställningen 1-1 på City Ground mot Nottingham Forrest. I och med alla tagna poäng har laget tagit sig upp till en 14:e plats och har fått andrum, då det är 8 poäng ner till bottenzonen.

MITT SPELTIPS

Det har varit svårt för Bournemouth att besegra Crystal Palace. Gästerna har vunnit 5 av de 6 senaste inbördesmöten och ska ha en god chans även i detta möte. Till skillnad från vad spelbolag antyder med sina vinnarodds. Själv har jag svårt att skilja lagen åt.

Mitt spel blir att Bournemouth inte tar samtliga poäng i veckomatchen.

Oddsjämförelse Bournemouth - Crystal Palace