Speltips Bournemouth - Luton

Bild från Bildbyrån

Bournemouth ångar på

Vilken seger de drog till med i helgen när Bournemouth vinner 3-0 över Manchester United på Old Trafford. Helgens motståndare Luton var även de nära att skrälla till mot City när de tog ledningen precis innan halvtid. City kunde dock vända snabbt och vann 2-1.

SpelTorsten om Bournemouth - Luton

Bournemouth är inne i en riktigt bra period och har inte förlorat på fem matcher och radat upp fyra segrar under perioden. Senast slog de United med 3-0 och hade faktiskt ett 4-0 mål inne på stopptid men som blev avblåst för hands. Tretton poäng på senaste fem matcherna gör Bournemouth till hela Premier Leagues formstarkaste lag och tagit klivet upp från nedflyttningsplatserna och befinner sig på säker mark. Nu har de chans att utöka avståndet när Luton kommer på besök och ligger under strecket på sina nio poäng.

Luton har en tuff säsong bakom sig som inte är ovanligt för nykomlingar och kommer även mot Bournemouth få svårt att ta poäng med tanke på hemmalagets form. Men Luton var nära att skrälla till i helgen då de tog ledningen mot Manchester City i slutet av första halvlek men det räckte inte och det blev förlust 1-2. Men är det något Luton varit bra på denna säsong så är det faktiskt att skaffa hörnor vilket leder oss till speltipset i matchen,

SPELTIPS

Jag har valt att kliva på Luton hörnor i detta möte och de är trots allt ett starkt hörnlag och får som oftast jobba från underläge i matchen. Senast mot City så lyckades de faktiskt skapa sex stycken hörnor bara i andra halvlek.
När vi får Luton Ö3.5 hörnor mot Bournemouth som förväntas ligga lågt och kontra är det bara att slå till.

  • Klarat linan 12/16 matcher
  • Klarat linan 5/8 bortamatcher
  • Bournemouth har släppt över fyra hörnor 7/8 matcher på hemmaplan

Lägg spelet hos Expekt

ANDELAR MED SPELTORSTEN

EUROPATIPTSET ONSDAG 13 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

STRYKTIPSET LÖRDAG 16 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten