Speltips Braga - Napoli

Bild från Bildbyrån

Minst tio skott för Braga?

Champions League är igång och jag tror vi får se ett taggad Braga som kommer ge Napoli en match i detta möte. Jag tror vi får se ett offensivt hemmalag med många avslut, jag har hittat ett spel till 1.82 gånger pengarna.

Braga
Braga är tillbaka i Champions League för första gången på elva år. Jag tror vi får se taggade fans och spelare till denna match. I den portugisiska ligan har Braga börjat något sämre, de har blivit sju poäng på de fem första omgångarna. I senaste matchen blev det en 3–1 förlust mot Farense.

Napoli
Napoli öppnade denna säsong med två raka segrar i Serie A men nu har det gått sämre. De förlorade mot Lazio på hemmaplan och senast klara de bara oavgjort mot Genoa efter ett sent kvitteringsmål av Matteo Politano.

Tips
Två lag i något sämre form ställs mot varandra men jag tror Napoli kan gneta till sig en seger i denna match. Jag tror dock på en jämn match där Braga kommer få sina chanser. Jag tror Braga kommer vilja avsluta så mycket som möjligt och tycker mig ha hittat ett bra skottspel på hemmalaget. Jag tror att Braga löser minst tio skott i denna match.

Jag spelar på att Braga har över 9.5 skott till 1.82 gånger pengarna. Ni hittar spelet på LeoVegas. För den som vill ha ett något högre odds så rekommenderas även över 10.5 skott för Braga till 2.18 gånger pengarna.