Speltips Brasilien - Schweiz

Bild från Bildbyrån

Schweiz håller undan i början av matchen?

Brasilien
Brassarna som var stora favoriter på förhand hade inga problem i första matchen mot Serbien. De tog dock ett tag innan de fick hål på Serbien och jag tror på en liknande matchbild i denna match. Noterbart är att storstjärnan Neymar missar de två kommande matcherna. Trots Neymar skada så ska Brasilien vara stora favoriter mot de allra flesta lagen, speciellt mot lagen i denna grupp.

Schweiz
Schweiz tog en otroligt viktig seger mot Kamerun i första omgången. En match där Schweiz växte sig in i matchen och kunde till slut vinna med 1–0. De har ett bra läge att avancera vidare till åttondelsfinalen, skulle de ta en poäng i denna match så ser det riktigt bra ut för Schweiz.

Tips
Här tror jag som de flesta andra att Brasilien kommer föra denna match. Jag tror dock att brassarna får det svårt till en början. Schweiz taktiska plan lär vara väldigt defensiv till denna match. Skulle de få ett tidigt mål på sig så är det en katastrof för schweizarna. Jag tror på en mållös start i denna match och att Neymar missar matchen ger detta spel extra värde. Jag tror att första målet i matchen kommer i slutet på första halvleken eller i andra halvleken.

Jag spelar på inget mål innan trettionde matchminuten i detta möte. Inget mål före 29:00 spelas till 1.83 gånger pengarna på Bet365. 5/10 units.