Speltips Brasilien - Sydkorea

Bild från Bildbyrån

Fritz tippar, Fräckis

Dags för slutspel i VM 2022 och storfavoriten Brasilien möter Heung-min Sons Sydkorea. En match där brassarna står i väldigt låga odds, jag har dock hittat en riktigt fin fräckis till tretton gånger såsen.

Brasilien
Brassarna tog sig vidare efter två omgångar i grupp G, i den sista matchen roterade de friskt och förlorade överraskande mot Kamerun. En stor fördel är att de kommer till detta möte med fräscha och friska spelare. En av spelarna som jag tror på är Real Madrids Vinicius Junior. Han har varit vass i detta VM men inte fått den utdelning han förtjänat, jag tror att islossningen kommer i denna match.

Sydkorea
Sydkorea var totalt uträknat inför sista omgången då de ställdes mot Portugal och endast hade en poäng. De lyckades dock vinna mot Portugal efter att ha vänt ett 1–0 underläge till en 2–1 seger på ett heroiskt sätt.

Tips
En fantastik seger för Sydkorea men den kostade mycket i ork och kraft. Jag tror det blir svårt för de att ladda om och tippar på att Brasilien vinner denna match bekvämt. En spelare som vilade helt i senaste omgången är Vinicius Junior, han lär komma till denna match med stort sug att prestera. Jag drar till med en rejäl fräckis och tror han gör två eller fler mål.

Vinicius Junior att göra två eller fler mål spelas till fina 13 gånger pengarna. Ni hittar spelet på Snabbare. 2/10 units.

Läs mer om Brasilien - Sydkorea i VM 2022

Tite forbundskapten Brasilien fotbolls VM 2022 grupp G

Inför Brasilien - Sydkorea VM 2022

Fotbolls VM 2022 5 december 2022

Brasilien åkte på en chockartad förlust mot Kamerun senast. Men tog sig ändå vidare som gruppsegrare. För Sydkorea var det en riktigt urladdning mot Portugal. Dels vände man och ... Läs mer