Speltips Brentford att bli nedflyttade - Långtidsspel

Bild från Bildbyrån

Brentford åker ner?

Äntligen dags för en ny säsong av Premier League. En spännande säsong där Manchester City och Liverpool troligen gör upp om titeln igen. Jag har dock tittat på lag som jag tycker är troliga att åka ner till The Championship som spel denna gång.

Andra året för nykomlingar blir oftast tufft. Jag tror detta blir fallet för Brentford denna säsong. Brentford startade förra säsongen på ett bra sätt men kom sedan in i en tuff formsvacka. De gjorde en mäktig januari-värvning i Christian Erikssen vilket visade sig att bli helt avgörande då han var briljant i slutet på säsongen. Brentford klarade sig med en ganska stor marginal till slut och slutade på trettonde plats i ligan när säsongen var över.

Erikssen fortsätter inte i Brentford och ett lag som Brentford kan inte ersätta en så pass bra spelare. Brentford blir något mer lättlästa för motståndarna denna säsong och jag tror inte de får tillräckligt många poäng för att stanna kvar i Premier League 2022/2023.

Brentford att åka ner spelas till 3.50 gånger pengarna på Unibet. Ett odds jag tycker är spelbart då jag tror de får mellan 30–35 poäng vilket inte kommer räcka för ett nytt kontrakt.

Tänk på att detta är ett låntidsspel som avgörs i maj 2023.