Speltips Brentford - Brighton

Bild från Bildbyrån

Vi jagar mål i London!

Vi ska till Premier League där Brentford gästas utav Brighton.


BRENTFORD

Brentford ligger just nu på plats 15 i ligan på 27 poäng. Efter en sval period så har man dalat i tabellen och är faktiskt indragna i bottenstriden. Senast man vann en match i ligan var i mitten av februari då man bortaslog Wolverhampton med 2-0.

Annars har man fem förluster på de senaste sju matcherna. Man har bara plockat två ynka poäng på dessa då man kryssat mot Chelsea hemma och senast mot Manchester U som slutade 1-1 med två mål på övertid. Till Brentfords försvar så var man det bättre laget och var värda mer än oavgjort i den matchen.

BRIGHTON

Brighton har stått för en hyfsad säsong och man ligger mitt i smeten då laget ligger 9:a på 42 poäng. Det blev rätt så tufft för laget att kriga på två fronter både i Europa League och Premier League. Samtidigt som man hade en hel del skador att tas med.

På de senaste 6 matcherna så har man två segrar och fyra förluster på kontot. I mars månad har man bara vunnit en match i ligan och det var mot Nottingham hemma med 1-0. Tränaren De Zerbi har nog en hel del att fundera på för att vända på steken.

ANALYS

Häftig match väntar på Community Stadium i London där ett pressat Brentford måste börja vinna för att inte riskera att åka ur ligan. Man har haft en tyngre period där man har radat upp förluster. Men senast tyckte jag att man verkar på gång igen då man pressade Manchester U och hade hela 31 avslut i matchen. Det var ett helt annat energi i laget och det syntes klart och tydligt. Att man inte gjorde fler mål i matchen är obegripligt. Brighton har inte heller nån vidare form för tillfället och ligger lite i ingenmansland. I sina bästa stunder så kan man bjuda på riktigt propaganda fotboll och slå vilket lag som helst. Men tycker man har varit lite för ojämna den här säsongen. Nu ska man ta sig an ett Brentford som lär ha motivationen på topp då man ligger pyrt på det och jag tror man lär stötta på patrull här. Har Brentford ställt in siktet bättre till det här mötet så tror jag faktiskt att man gör minst två mål i den här matchen då Brighton släpper in en hel del mål i sina matcher. Därför tänker jag ta ett lir på hemmalaget att näta minst två gånger i matchen.

SPELTIPS

  • Brentford över 1.5 mål i matchen spelas på Pinnacle till 1.99.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting


Oddsjämförelse: Brentford - Brighton