• Hem
 • JV
 • Brentford - Brighton
Speltips Brentford - Brighton

Bild från Bildbyrån

Spelbygge med fokus på Toney!

Brentford och Brighton drabbar samman i en intressant Premier League-match under onsdagskvällen och här sätter jag ihop ett spelbygge med Ivan Toney i fokus.

Tankar inför avspark

Onsdagskvällens speltips från undertecknad är hämtat från Brentford Community Stadium i London där Brentford tar emot Brighton. Ser vi till oddsen på 1X2-marknaden är detta ett ovisst möte och det är undertecknad benägen att hålla med om, men det är en intressant match där det rimligtvis bör bjudas på mål och inte minst från hemmalaget som vill ta sig upp och bort från den bottenstrid de annars riskerar att bli insyltade i. 

Hemmalaget kommer från en hemmamatch mot Manchester United där de "bara" fick en poäng och jag säger bara då de mäktade med 31 målchanser enligt statistiken och det jämfört med Man United som kom upp i elva stycken. Antal skott på mål? 5-5. Hörnor? 14-4, fördel Brentford. 

Gästande Brighton föll med 2-1 på Anfield och noteras för 42 poäng i ligan på 29 matcher och har med den poängskörden parkerat sig på en trygg niondeplats i ligan. Som bortalag har det blivit 15 poäng på lika många matcher och det med 23-30 i målskillnad och senast de mötte Brentford spelade de in tre poäng genom en 2-1-seger och då som hemmalag. 

Speltips inför Brentford - Brighton
Johan Videll

Johan Videll

Min teori inför denna match är att vi kommer få se ett hemmalag som går för full pott och i jakten på seger är det inte otänkbart att en lirare som Ivan Toney levererar framåt och att han mäktar med åtminstone ett skott på mål i den här matchen, det är något jag fastnar för och det kombinerat med att matchen har två mål eller mer i sig samt sju hörnor eller mer, det är mitt spelbygge för onsdagen.

Lycka till vid rygg!

Oddsjämförelse Brentford - Brighton

 • Ivan Toney över 0,5 skott på mål + över 1,5 mål + över 6,5 hörnor

  1.65

 • Ivan Toney över 0,5 skott på mål + över 1,5 mål + över 6,5 hörnor

  1.65

 • Ivan Toney över 0,5 skott på mål + över 1,5 mål + över 6,5 hörnor

  1.65