Speltips Brighton - Chelsea

Bild från Bildbyrån

Chelsea fortsätter ta poäng

Det bjuds på Premier League-matcher under onsdagskvällen och en match jag kommer följa spelas mellan Brighton - Chelsea på Amex Stadium. Chelsea åker hit med en favoritstämpel och efter den finfina formkurva de visat upp på slutet är min idé att de fortsätter plocka poäng.

Tankar inför avspark

Brighton har hemmaplansfördel i den här matchen, men det är också kanske den enda fördelen de har. Formen är iskall då de bara lyckats leverera en seger sett till deras åtta senaste ligamatcher och i just ligan är de ett avhängt mittenlag som just nu parkerar sig på en tiondeplats med 48 poäng inspelade efter 36 omgångar. 

1-1 mot Newcastle borta var förvisso en bra prestation och innan det en 1-0-seger här på hemmaplan mot Aston Villa, men nu möter de ett formstarkt Chelsea och då tror jag det blir tuffare igen.

Chelsea har tagit poäng i fyra raka ligamatcher, varav de vunnit de tre senaste. Segersviten inleddes genom 2-0-seger i Londonderbyt mot Tottenham och därefter har Chelsea även slagit West Ham med 5-0, även det hemma och nu senast 3-2-seger borta mot Nottingham. 

Med dessa poäng på kontot har Chelsea gått ikapp Newcastle där båda lagen just nu står på 57 poäng inför slutspurten, så London-laget är med i racet om topp sex igen, om de sköter sig även fortsättningsvis det vill säga!

Speltips Brighton - Chelsea
Johan Videll

Johan Videll

Spelbolagen har Chelsea som favorit inför avspark här och med tanke på den formkurva de visar upp är det bara att köpa läget. Chelsea springer bra just nu och jag tror de fortsätter på den inslagna vägen. Motivationen lär det inte vara några större fel på och inte heller självförtroendet. Att Chelsea är bra nog att fixa poäng här, det är taget och kombinerar vi det med över 7,5 hörnor samt över 1,5 mål i matchen får vi ett odds värt att bokföra.

Lycka till vid rygg!

Oddsjämförelse Brighton - Chelsea