Speltips Carolina Hurricanes - New York Rangers

Bild från Bildbyrån

Kan Carolina kvittera matchserien?

Vi vänder oss till NHL och kvartsfinalmatchserien mellan Carolina och New York Rangers. Ställningen är 3-2 i matcher till Rangers, detta efter att Carolina kommer till denna match med två raka segrar. I senaste matchen vann Carolina på bortaplan med 1-4, efter att man vunnit den 3:e perioden med 0-4. Samtliga möten mellan dessa båda lag är väldigt jämna. Jag tror på en ny jämn match och spelet jag väljer blir att båda lagen gör minst 2 mål.

Carolina Hurricanes

Carolina går ofta långt i slutspel och man är ett svårslaget lag. I grundserien slutade man på en 2:a plats i Eastern Conference, på 111 poäng. I åttondelsfinalen slog man ut New York Islanders med 4-1 i matcher. Nu har man chansen att kvittera denna matchserie på hemmaplan, efter att ha legat under med 3-0 i matcher. Carolina är giftiga framåt och man har gjort minst 2 mål framåt i sina 16 senaste matcher. Det tror jag man gör även i denna match på hemmaplan.

New York Rangers

Rangers går för bucklan i år, och man vann Eastern Conference, 3 poäng före Carolina. Med Panarin och Zibanjad har man Rangers en fruktad offensiv. Innan förra matchen hade Rangers gjort minst 2 mål framåt i 23 av sina 24 senaste matcher. Rangers vill nog mer än gärna stänga denna matchserien i denna match, och inte få en 7:e avgörande.

Speltips

Två bra lag och det är jämna matcher lagen emellan. Senaste matchen var undantaget med 1-4 till Carolina, innan det har matcherna slutat, 4-3, 2-2, 3-3 och 4-3. Mitt speltips i denna match blir att båda lagen gör minst 2 mål till oddset 1.70 gånger insatsen.

Lycka till!
/Åkesson

Kan Carolina kvittera matchserien?