Speltips Chicago Blackhawks – Boston Bruins

Bild från Bildbyrån

Supertalangen slår till

Världens bästa liga NHL är tillbaka och utöver alla svenska hockeytips kommer det även bli lite NHL framöver. Natten mot onsdag testar vi ett målskyttespel på en viss hajpad supertalang.

Connor, Connor, Connor Bedard. Vad ska man säga om grabben? Han är 18 år och är redan en stjärna i den här ligan. Visserligen har det bara blivit fyra poäng, men faktum är att den kanadensiske supertalangen gett Chicago Blackhawks ett enormt lyft.

Inte nog med att han är de spelarna i ligan som skapar flest målchanser per match, han har även fått de andra lagen att få respekt för Chicago, som de senaste säsongerna harvat på i botten.

På de inledande sex omgångarna har Bedard noterats för fyra poäng, varav två mål och fyra assist. Visserligen har laget två raka förluster i ryggen, men mot två lag som förmodligen även i år kommer att vara med och slåss om Stanley Cup-bucklan.

Nu väntar Boston och jag räknar med ett riktigt revanschsuget Blackhawks med Bedard i spetsen. På hemmaplan är man starka och Bedard utgör ett otroligt hårt i såväl fem mot fem som powerplay med sitt fruktade skott.

Att skarpskytten gör minst ett mål i matchen hittas till fina 2.70 hos Unibet och är en kul nattmacka för den som vill sitta uppe och följa matchen. Supertalangen skjuter i snitt 3.7 skott per match, vilket är en väldigt hög siffra och med tanke på hur mycket han spelar så tycker jag att det är ett fint odds. 2 units investeras på spelet.