Speltips Chile - Paraguay

Bild från Bildbyrån

Underspel till trippla pengar i odds!

Med Copa America runt hörnet fortsätter Chile och Paraguay sina förberedelser med en drabbning på Estadio Nacional de Chile. Nationerna möttes så sent i november, i en grinig tillställning, som slutade mållös. Även denna gång kan vi förvänta oss få mål i mötet.

CHILE

Någon vidare form är det inte hos Ricardo Gareca och hans mannar. Inför mötet mot Peru gäller det att spetsa till den något. Sist man var i farten var mot Frankrike i en thriller som slutade i en 2-3 förlust. Men innan dess var man involverade i tre raka landskamper där försvaret skötte sig utmärkt.

Att hitta nätmaskorna är dock ett bekymmer. Man har misslyckats med bedriften i 5 av de 9 senaste landskamper. Mot Paraguay fick man spela med en man mer i en hel halvlek och lyckades ändå inte bryta ner motståndarna.

PARAGUAY

Försvaret håller en hög nivå. Något truppen har visat prov på i många omgångar. Men precis som sin motståndare lider laget fram i banan. Det har bara blivit en seger på de 6 senaste försök, som kom mot Bolivia där Antonio Sanabria gjorde matchens enda mål. Förbundskaptenen Daniel Garnero har huvudvärk när det kommer till målskyttet.

Desto bättre är det som nämn i defensiven, som lyckades hålla nollan sist i det mållösa mötet mot Peru.

MITT SPELTIPS

Under sina 7 senaste landskamper har gästerna endast nätat en enda gång. Samtidigt har de inte släppt in fler än ett mål i någon av dessa landskamper. Då har bland annat VM mästarna Argentina stått på andra sidan gräset. En ny målsnål kamp är att vänta igen då Paraguay är involverade.

Mitt spel landar på att vi får 0 eller max 1 mål i mötet.

Oddsjämförelse Chile - Paraguay