Speltips Chisnall vs Clemens

Bild från Bildbyrån

Då har vi kommit till den tredje rundan av Dart-VM

Det kom några skrällar sista speldagen innan juluppehållet när Berry van Peer slog ut supertalangen Josh Rock och matchen efter åkte världssexan Nathan Aspinall ut i tre raka set mot Ricky Evans. Otroligt kul med lite skrällar och blir spännande att se om framförallt den snabbkastande Ricky Evans kan ta sig vidare mot Daryl Gurney. Nu till vårat speltips som jag hittar i mötet mellan två rutinerade kastare engelsmannen Dave "Chizzy" Chisnall & den storväxta tyskten Gabriel "The German Giant" Clemens.

SpelTorsten om Chisnall vs Clemens

Dave Chisnall är en av de mest populära kastarna på touren och uppskattas av fans över hela europa men framförallt av spelarna. Mycket sympatisk och trevlig man som gör sitt 13:e raka VM och tog sig till Semifinal 2021. Hade inga större problem att ta sig vidare till tredje rundan men mot Clemens kan det bli svettigt om han inte plockar fram sitt bästa spel.

Gabriel Clemens har även han tillhört världstoppen länge och gör sitt sjätte VM, han tog världen med storm förra året när han slog ut en av favoriterna Gerwyn Price relativt enkelt med 5-1 i set i kvartsfinalen. I semifinalen hade han inte mycket att säga till om när han mötte regerande världsmästaren Michael Smith. Att detta blir en rysare tvekar jag inte på och blir det en jämn match så gynnar det vårat speltips.

SPELTIPS

Jag har svårt att se för mig vem som vinner detta möte. Chisnall är knapp favorit och det ska han vara då han har en mycket högre högstanivå och kan kasta helt fantastisk dart men Clemens har självförtroende på denna scenen efter semifinalen förra året och kan absolut ställa till det för Chisnall så jag har valt en marknad där vi hittar Chisnalls styrka, nämligen 180 kastande.

Chisnall har tillhört toppen av den kategorin i många många år och på touren i år har han sjätte högsta frekvens på 180 kastande medans vi finner Clemens runt top 40.

Det har varit ganska jämt mellan dem inbördes men då i ett mycket kortare format och "Chizzy" kan behöva ett set eller två för att komma igång och eftersom jag tror på en jämn match så finns det chans att det kommer bombas 180s under vissa perioder.

Spelet blir alltså Chisnall -1.5 180s till över två gånger pengarna på Betinia.

Lägg spelet hos Betinia

STRYKTIPSET TISDAG 26 DECEMBER

⭐ 26 MILJONER I JACKPOT ⭐
SpelTorsten

SpelTorsten