Speltips Club Brügge - PAOK

Bild från Bildbyrån

Club Brügge kopplar greppet!

Dags för kvartsfinaler i Europa Conference League och vi ska till Belgien där Club Brügge gästas utav PAOK.


CLUB BRUGGE

Brugge stod för en stabil insats när man besegrade Anderlecht med 3-1 i helgen här hemma på Jan Breydel Stadion. Starkt med tanke på att man inte ställde upp med bästa elvan då man hade den här matchen i tankarna. Vanaken, Jutgla och Maxim De Cuyper vilades.

Hemma i sin borg har man imponerat och borde ha övertaget då grekerna kommer på besök. Man har endast en förlust så här långt i Europa Conference League och det var borta mot Molde (2-1) för att sedan vända på steken hemma och ta en komfortabel seger med 3-0.

PAOK

Grekerna har stått för en bra säsong hittills och sett skarpa ut. Man leder ligan förre lag som AEK, Panathinaikos och Olympiacos då man kör ett slutspel i den ligan. PAOK har även imponerat i Europa Conference League då man har endast en förlust på kontot.

Det var mot Dinamo Zagreb i förra omgången då man förlorade borta med 2-0 för att sedan köra över kroaterna hemma med hela 5-1. Man har viss kvalitet i laget men tycker ändå att truppen ser svagare ut än Club Brugges. På resande fot radar man inte upp segrar heller då man spelar mer med en defensiv approach.

ANALYS

Ett spännande möte väntar på Jan Breydel Stadion där ett hemmastarkt Brugge ska försöka koppla greppet om den här kvartsfinalen inför returmötet i Grekland. Man är favoriter att vinna och det med all rätt. Värdarna har endast en förlust den här säsongen i sin borg och är en riktig maktfaktor på Jan Breydel Stadion. Brugge passade på att vila en del av sina stjärnor mot Anderlecht i helgen med tanke på den här kvartsfinalen och jag tror man är riktigt på tårna här. PAOK har det desto svårare på resande fot. Man spelar för defensivt och kommer inte upp i samma nivå som när man spelar på hemmaplan. Jag tror man lär ha stora bekymmer att hänga med Brugge här när de sätter fart. Hoppet för grekerna är att få med sig ett bra resultat till returen om man ska ha nån chans i detta möte. Så jag kommer gå på värdarna här och tror att de vinner första mötet.

SPELTIPS

  • Club Brügge vinner matchen spelas på Coolbet till 1.80.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Oddsjämförelse: Club Brügge - PAOK