• Hem
  • JV
  • Crystal Palace - Chelsea
Speltips Crystal Palace - Chelsea

Bild från Bildbyrån

Får Chelsea jubla igen?

Premier League har måndagsmatch att erbjuda och detta från Selhurst Park i London där Crystal Palace ska gästas av Chelsea. Det här blir ett intressant Londonderby mellan två lag som siktar uppåt och undertecknad tror att Chelsea ska ses med bra chans, men mitt speltips är ett nytt spelbygge som ska bli intressant att följa!

Tankar inför avspark

Crystal Palace vänder hem efter en 4-1-förlust i senaste ligamatchen och den gjorde de mot Brighton på bortaplan. Matchen innan det agerade de hemmalag och då inkasserades en viktig trepoängare och det genom 3-2 mot Sheffield United. 

Totalt har hemmalaget tagit 24 poäng på 23 ligamatcher och med den poängskörden är de just nu bara fem ynka poäng ifrån en nedflyttningsplats, vilket innebär att de inte alls stått för någon vidare stark prestation hittills. 

Chelsea är precis som hemmalaget något av en besvikelse i Premier League hittills. 31 poäng är vad gästerna för kvällen har spelat in på 23 ligamatcher och den poängskörden tar dem till en medioker elfteplats i Premier League. 

Senast Chelsea var i farten så ställdes de mot Aston Villa i FA Cupen och den matchen tog de hem med 3-1, vilket är något anmärkningsvärt då London-laget klev in på Villa Park som underdogs. 

Speltips inför Crystal Palace - Chelsea
Johan Videll

Johan Videll

Mina tankar inför detta möte är att vi kommer få se en spännande och sevärd fotbollsmatch mellan två lag som går för segern. Både hemma- och bortalag siktar uppåt i tabellen och därför är det läge för mål och hörnor!

Chelsea är dock något hetare för dagen och med den starka seger de tog i Birmingham senast är det positiva vindar i gruppen, vilket man inte direkt kan säga om Crystal Palace. Hemmalaget har pressen på sig här och jag tror de ska vara nöjda om de lyckas lösa en pinne i detta derby, för fler lär det inte bli!

Oddsjämförelse Crystal Palace - Chelsea