Speltips Crystal Palace - Wolves

Bild från Bildbyrån

Ännu ett spel på Wolves

Då kliver vi på ett hörnspel på Wolves för tredje gången denna säsongen. Vi skippade helgen då känslan inte var där och det gjorde vi rätt i. De ordnade faktiskt inte en hörna mot Everton borta men nu är det helt annan match och upplägg när de gästar Crystal Palace i London.

SpelTorsten om Crystal Palace - Wolves

Crystal Palace har startat säsongen där man tog av sist. De vann öppningsmatchen mot nykomlingarna Sheffield United för att sen förlora londonderbyt mot Arsenal. I förra rundan fick de med sig ett kryss borta mot Brentford och är nog ändå nöjda så långt. Spelmässigt har de sätt bra ut och mot Brentford stod de upp riktigt bra och har goda chanser denna lördag mot Wolves.

Wolves bröt den negativa trenden efter att Kalajdzic kom in och gjorde 0-1 efter två minuter spel. Den resliga österrikaren var skadad nästan hela förra säsongen och att han kommer in och gör mål betyder mycket för Wolves som saknat en målskytt senaste säsongerna. Det stormar en del i Wolves om dagen och deras mittfältsmotor Matheus Nunes har slutat tränat med laget och är på väg till City. Wolves accepterar inget annat än £60 miljoner för portugisen och han kommer knappast spela helgens match oavsett om han blir såld dessa sista dagar eller inte av detta transferfönster. 

Köp en andel till matcherna här

SPELTIPS

Jag väljer att återigen kliva på överspel hörnor på Wolves då de kommer bli en mer avslappnad tillställning än "ångestmötet" förra helgen mot Everton. Nu har de tagit sin första vinst för säsongen och kanske kommer det lossna. Med eller utan Nunes så kommer Wolves spela som de gjort senaste säsongerna och skapa en hel del chanser och komma på kontringar. Att de klarar fyra eller fler hörnor anser jag är ganska självklart oavsett matchbild och de är ett hörnstarkt lag vilket vi sett genom senaste säsongerna. Dessutom kan de bli livsfarliga på de fasta situationerna om Kalajdzic spelar då han är två meter lång och en av Premier Leagues längsta spelare.

Jag går in med medel insats 5/10U på att Wolves ordnar fyra eller fler hörnor med asiatiskt handikapp. Det betyder att om de stannar på fyra hörnor får vi pengarna tillbaka och ordnar de fem eller fler blir det vinst. Spelet lägger jag på Bethard.

Lägg spelet hos Bethard