Speltips Dallas Stars - Colorado Avalanche

Bild från Bildbyrån

Dallas avgör matchserien på hemmaplan

Vi vänder oss till NHL och kvartsfinal matchserien mellan Dallas och Colorado. Ställningen är 3-1 i matcher till Dallas och nu har man chans att avgöra på hemmaplan. Colorado vann det första mötet lagen emellan, med efter det har Dallas varit det bättre laget och kommer till denna match med 3 raka segrar. Jag tror man slå in den första matchbollen och avgör denna kvartsfinalserie på hemmaplan.

Dallas Stars

Dallas har något bra på gång i år har riktat blickarna mot Stanley Cup bucklan. Man vann Western Conference med 113 inspelade poäng, och i åttondelsfinalen slog man ut Vegas med 4-3 i matcher. Nu har man 3-1 mot Colorado och matchboll på hemmaplan för att nå semifinal. I senaste matchen vann man på bortaplan med hela 1-5, i en match där man var klart det bättre laget. Dallas har ett jämt lag och just nu spelar man med bra självförtroende. Jag tror man stänger denna matchserie direkt på hemmaplan.

Colorado Avalanche

Colorado slutade på en 4:e plats i samma grundserien, på 107 poäng. I åttondelsfinalen slog man ut Winnipeg med 4-1 i matcher. Mot Dallas har man dock haft det tufft. Man vann den första matchen på bortaplan med 4-3 efter förlängning, men sedan har man förlorat 3 raka matcher med siffrorna, 5-3, 1-4 och 1-5. Nu ska det mycket till att man ska vände denna matchserie och jag tror Colorado kan ta semester efter denna match.

Speltips

Dallas ser som sagt väldigt bra ut i år, och det spelar inte så stor roll vilka spelare man har inne på isen. Colorado har en giftig spets, men som det sett ut de sista 2 matcherna har jag svårt o se hur man ska vända på denna stek. Mitt speltips i matchen blir därför att Dallas vinner till oddset 2.20 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Dallas avgör matchserien på hemmaplan