Australien snor poäng av Danmark.

Vm är i full gång, vi är redan inne i den andra gruppspelsrundan & grupperna börjar verkligen sätt sig. I grupp C huserar Frankrike, Danmark, Peru & Australien, dom två förstnämnda har tagit tre poäng & har där med ena foten i åttondelsfinalerna. Frankrike besegrade Australien med 2-1 & Danmark slog Peru med 1-0.

Danmark

Efter att Peru missade en straff precis innan paus mot Danmark, så tog danskarna över & kunde vinna med 1-0. Resultatet speglade inte matchen, Peru var det bättre laget & skapade chanser i våg efter våg. Dock kände man bristen av rutin i större mästerskap något som kändes märkbart.

Australien

När Mile Jedinak kvitterade till 1-1 på straff så kändes en poäng fullt möjlig mot Frankrike. Men Pogbas 2-1 med tio minuter kvar, gör att uppförsbacken nu är väldigt tuff. Men man visade verkligen mot stornationen Frankrike att man kan stå upp & komma långt med en inställning & ett organiserat försvarsspel. Något man förhoppningsvis tar med sig in i matchen mot Danmark.