Speltips Dart-VM - H2H - Rock vs Wade

Bild från Bildbyrån

Rutin och avslut före 180s och talang

Då är vi i full gång med rekandet av Dart-VM som startar på fredagskvällen och sträcker sig över nyår och där finalen går 3 januari. Det är 96 spelare i startfältet och här har jag hittat ett fint spel på en spelare jag tror gör det bättre än den andra.

SpelTorsten om Rock vs Wade

Josh Rock slog igenom förra året med ett sus och var oftare än sällan favorit när han mötte Top10 kastare och han har levererat stundtals. Det kanske inte har gått helt som förväntat detta år men då ska det tilläggas att förväntningarna var skyhöga. Han är rankad som 23 i världen och därmed seedad i VM vilket gör att han slipper första rundan och kliver in när 64 kastare återstår.

James Wade har varit i toppen i 20 år och har vunnit det mesta förutom ett VM. Tror inte att det blir något VM-Guld för veteran detta år heller men han kommer in i VM i strålande form. Han är tourens vassaste avslutare men hans förmåga att kasta 180s och de höga poängen saknas av engelsmannen för att gå hela vägen. Wade är rankad som nummer 13 i världen och varit rankad top16 över 15 år nu.

World Darts Championship

  • 15 december och finalen går 3 januari
  • Alexandra Palace, London
  • 2.5 miljoner pund i totala prispengar
  • Vinnaren får en halvmiljon pund
  • De spelar setformat
SPELTIPS

Jag väljer att syna veteranen James Wade här att han kommer gå längre än supertalangen Josh Rock. Ser man till lottningen så är det helt klart fördel Wade om man ser till lottning. Dessa två kastare är på två helt olika halvor så kan inte mötas förrän i en eventuellt final.

Jag väljer att James Wade går längre än Jock Rock till oddset 1.90 och åker de ut i samma runda får vi pengarna tillbaka.

Båda ska ta sig förbi första matchen och i tredje rundan får James Wade möta antingen Andrew Gilding eller ett annat stjärnskott Luke Littler som bara är 16 år och nykrönt Junior & Ungdoms Världsmästare.
Rock ser ut att få det lite tuffare och kan möta världstian Damon Heta i tredje rundan. Spännande blir det men jag synar James Wade med tanke på rutin och senaste månadernas form.

Lägg spelet hos Betinia

  • James Wade går längre än Josh Rock i turneringen

    1,90

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 16 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten