Speltips Dart-VM - H2H - Searle vs van den Bergh

Bild från Bildbyrån

Ryan Searle kan gå långt i VM

Vi fortsätter på H2H marknaden, alltså vem som går längst och i detta speltips går vi igenom varför Ryan Searle kommer gå längre än Dimitri van den Bergh. Kom ihåg att det inte är X-mas utan Dart-mas som vanligt i år.

SpelTorsten om Searle vs van den Bergh

Ryan Searle är en stabil och jämn kastare som har en hög högsta nivå och kan slå de allra bästa i världen. Han är rankad som nummer 19 i världen och kastar med tourens tyngsta pilar på 32gram, de vanliga är mellan 22-24 så hans smeknamn "Heavy Metal" passar verkligen bra även om det har med hans musiksmak att göra.

Dimitri van den Bergh slog igenom ordentligt sommaren 2020 under pandemin och levererade riktigt bra dart. Mycket tack vare att han vart kvar i England under pandemin och bodde med den dåvarande världsmästaren Peter Wright. van den Bergh är rankad nummer 15 i världen men har inget vidare år bakom sig så formen talar för Ryan Searle.

World Darts Championship

  • 15 december och finalen går 3 januari
  • Alexandra Palace, London
  • 2.5 miljoner pund i totala prispengar
  • Vinnaren får en halvmiljon pund
  • De spelar setformat

SPELTIPS

Mitt speltips blir att Ryan Searle går längre än Dimitri van den Bergh i detta VM. Båda har en ganska klurig lottning där Searle i den tredje rundan får möta nummer 14 i världen Joe Cullen samtidigt som van den Bergh mest troligt får möta Stephen Bunting eller Ryan Joyce i en tredje rundan. Dock ser jag det som större chans att van den Bergh åker redan i den andra rundan mot Slevin eller Hempel vilket inte är omöjligt med tanke på senaste månadernas prestationer.

Ryan Searle att gå längre synas med 4/10U och ni finner spelet under PDC World Darts Championship och "Vinnarspel" på Betinia

Lägg spelet hos Betinia

  • Ryan Searle går längre än Dimitri van den Bergh i turneringen

    1,80

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 16 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten