Speltips de Sousa vs de Graaf

Bild från Bildbyrån

Blir det ny triumf för våran svenska kastare i VM?

Det var en otrolig rysare i första rundan när de Graaf slog ut Edhouse. Våran svenska representant missade sju pilar för andra sett och såg sig själv i ett 2-0 underläge (de kör först till tre set). Men han tog sig samman, överlevde en matchpil och kunde till slut stå som segrare med 3-2.

SpelTorsten om de Sousa vs de Graaf

José de Sousa är långt ifrån sitt forna jag, den de Sousa vi fick se för två år sedan verkar helt borta och han har inte imponerat alls i år. Från att vare en 180 maskin så har 180 frekvensen minskat drastiskt och han är inte den stora poäng kastaren längre. För några veckor sedan så synade vi en annan nederländare som flyttat till Sverige i Kevin Doets till fint odds och nu är det alltså de Graafs tur att synas till nästan tre gånger pengarna.

de Graaf flyttade till Sverige 2018 pga kärleken och har valt att representera Sverige och tog en plats genom PDC Baltic tour. Trots att han inte fått sitt svenska medborgarskap så har han valt att representera Sverige och det tackar vi för då han är våran enda representant i detta mästerskap.

World Darts Championship

  • 15 december och finalen går 3 januari
  • Alexandra Palace, London
  • 2.5 miljoner pund i totala prispengar
  • Vinnaren får en halvmiljon pund
  • De spelar setformat
SPELTIPS

Jag väljer här att spela de Graaf till tre gånger pengarna. Det är mycket som talar för de Graaf här och i min bok är det nog 50/50 så då spelar vi med hjärta och på värde. Med tanke på att han spelat en match i VM och på det sättet han vann då går han in i denna match med stort självförtroende, samtidigt är de Sousa helt ur form och gör sin första match i VM.

Valet är enkelt, de Graaf vinner och vi synar 3 gånger pengarna på LeoVegas.

Lägg spelet hos Leo Vegas

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 23 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten