Speltips de Sousa vs Doets

Bild från Bildbyrån

Kan de Sousa hitta formen innan VM?

VM är runt hörnet och startar mitten på december, detta är sista chansen att säkra plats och pricka in formen inför VM som går över nyåret. Det har varit ett intressant år där vi fått se nya stjärnskott och se gamla att falla. En som verkligen tappar form och sin kraft är portugisen Jose de Sousa

SpelTorsten om de Sousa vs Doets

Jose de Sousa slog igenom för ett par år sedan under pandemin och nådde fantastiska resultat. Han bombade in 180s och höga avslut var inget problem, ja de gångerna han räknade rätt förstås. Den gamla De Sousa är borta och han har inte haft någon större framgång i det sista och kliver knappt över 90 i snitt på TV turneringarna. En gyllene chans för "underdogen" att slå tillbaka mot en favorit ur form. Inbördes är det jämt där båda vunnit tre var.

Kevin Doets slog sig in på touren förra året och har blandat bra resultat med mindre bra men ska helt klart ha goda chanser att slå de Sousa. Doets som bor i Sverige med sin flickvän representera sitt hemland Nederländerna och är känd sedan länge på den lokala scenen. Riktig talang som kan kasta en del 180s.

SPELTIPS

Jag är villig att syna det fina oddset på nära tre gånger pengarna på Kevin Doets. Det är en helt jämn match i mina ögon och även om de Sousas matcher brukar vara spektakulära så har han långt kvar till formen han hade för några år sedan. Men även om han helt plötsligt skulle pricka formen så har Doets hög nivå till tider. Missa inte denna match på fredagskvällen och du ser den på Viaplay.

Lägg spelet hos SpeedyBet

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 25 NOVEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten