Speltips Derby - West Ham

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Derby - West Ham

Derby County tar emot West Ham United i FA-cupens fjärde omgång på måndagskvällen på Pride Park Stadium.

Derby Country

Derby, som i folkmun kallas för the Rams, spelar till vardags i League One. Man har åtnjutit en utmärkt form på sistone och det kommer att bli mycket intressant att se om de kommer att kunna bjuda på ett starkt motstånd mot ett premier league lag.

Derby är på en rad med sex raka vinster (all competitions). De har därmed klättrat upp till en fjärde position i League One-tabellen som en konsekvens, och är nu bara åtta poäng bakom andraplacerade Sheffield Wednesday (som också har haft en fantastisk säsong under denna period av League One, precis som ledaren Barnsley). Vi skulle inte bli förvånade över att se dem tävla om den automatiska uppflyttningen till Championship om de bibehåller den här fotbollsnivån.

Derby har gjort två eller fler mål i var och en av de tidigare fem matcherna. De har haft en utmärkt form på sistone och vi skulle inte bli förvånade över att se dem dra nytta av momentumet och få ut något av matchen mot Hammers.

Truppen:

Med undantag för eventuella skadeproblem kan Warne vara beredd att namnge samma Derby elva som startade på Vale Park den 24 januari.

James Collins är ett alternativ i anfallet till erfarna David McGoldrick, även om den extra återhämtningstiden borde leda till att 35-åringen behåller sin plats i laget.

Everton-lånet Lewis Dobbin kommer förmodligen också att spelas efter att denna stått för en assist efter inhopp senast samt startat tre av de fyra tidigare matcherna i FA-cupen.

Derby County möjliga startuppställning: Wildsmith; Smith, Davies, Forsyth, Roberts; Hourihane, Bird; Mendez-Laing, Knight, Dobbin; McGoldrick

West Ham

Historien är helt motsatt med West Ham som går igenom en rough patch under denna period av Premier League.

Man vann visserligen mot Everton i lördags vilket gjorde att man klarar sig från att ligga under strecket, men man har inte riktigt fått till spelet. Jarrod Bowen, som har varit förvånansvärt tyst under hela säsongen, gjorde jobbet när David Moyes och hans kollegor behövde honom som mest, och fullbordade 2-0 vinsten.

Truppen:

Moyes kanske föredrar att ställa upp ett liknande lag som i Everton-matchen eftersom han letar efter lite kontinuitet.

Med Danny Ings och Gianluca Scamacca otillgängliga borde Michail Antonio leda linjen för West Ham, trots spekulationer om en flytt.

Ben Johnson och Tomas Soucek kommer att övervägas för återkallanden, särskilt det senare om Declan Rice får vila.

West Ham United möjliga startuppställning:
Fabianski; Zouma, Ogbonna, Aguerd; Coufal, Paqueta, Ris, Palmieri; Bowen, Benrahma; Antonio


Derby vs West Ham analys & speltips

Derby har spelat riktigt bra på sista tid medan West Ham är minst ut sagt sårbara. Även om Moyes ställer upp en erfaren elva för att få lite kontinuitet så tror jag att Derby har väldigt mycket att bjuda på, trots att man spelar två divisioner ner.

Derby är inte alls blyga framför mål och har bland annat gjort två eller fler mål i var och en av de tidigare fem matcherna.

Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.95 hos Pinnacle. 6u.

Den modiga kan slänga in en slant på att Derby vinner till 4.60. Det är inte alls omöjligt.

Köp en andel till dagens Europatips här