Speltips Djurgården - Nybro

Bild från Bildbyrån

Djurgården vinner på Hovet

Vi vänder oss till Hockeyallsvenskan och mötet mellan Djurgården och Nybro. Hemmalaget Djurgården har inlett säsongen tungt, och ligger efter 12 spelade matcher på en 12:e plats med 15 inspelade poäng. Nykomlingen Nybro började säsongen bra och ligger just nu på en 6:e plats, med 21 poäng på 13 spelade matcher. Djurgården är i poängbehov och man har ett bättre lag än gästerna. Nybro har tappat formen lite efter sin fina inledning och jag tror man kommer få det hett om öronen på Hovet.

Djurgården

Djurgården har som sagt inte alls inlett säsongen som man ville. I senaste matchen visade man dock karaktär, då man vände 3-1 underläge på bortaplan mot BIK Karlskoga till seger med 4-3 efter förlängning. Detta efter att lagkapten Marcus Kruger avgjort. Djurgården har nu två vinster på sina tre senaste matcher och känslan är att man börjat klättringen i tabellen.

Nybro

Nybro är som sagt nykomlingar i Hockeyallsvenskan och har, precis som nykomlingar brukar göra, startat säsongen bra. Dock gäller det att håll i det, och det är nu i november/december som dom bästa lagen oftast rycker ifrån. I senaste matchen blev det förlust i derbyt mot Kalmar på hemmaplan med 1-3, och Nybro har nu endast en vinst på sina fem senaste matcher. Nu väntar ett desperat Djurgården på bortaplan och då tror jag på ny förlust för Nybro.

Speltips

Djurgården kommer stärkta efter vinsten senast, och nu måste vinsterna börja trilla in. Nybro kommer från blytung förlust mot ärkerivalen Kalmar på hemmaplan, och efter ett derby brukar det vara svårt att ladda om batterierna. Detta vinner Djurgården och mitt speltips i matchen blir därför Djurgården -1.5 till oddset 1.96 gånger insatsen.

Lycka till!
/Åkesson