Speltips Dolan vs Edhouse

Bild från Bildbyrån

Vi synar ett spel på Edhouse i första rundan

Det är Icons-Legendaren Ritchie Edhouse som kliver in i ruten denna fredagskväll då han möter rutinerade Brendan Dolan. Det handlar om första rundan i Players Championship, ett format som passar Dolan bra och ska hållas som favorit som bolagen håller med om. Vi kliver inte på vinnare i denna match men ett 180 spel.

SpelTorsten om Dolan vs Edhouse

Ritchie Edhouse känner ni igen eller hur? Han var nämligen med i det legendariska "Icons" som var igång under pandemin. Det var där vi drog in otroligt mycket units i trådarna och hela resan egentligen började. Det har inte blivit så mycket stora turneringar för Edhouse i det sista men får nu här chansen efter att spelat in en plats genom tourens tävlingar. Sista stora tävlingen innan VM startar i mitten på december. Dags för grabbarna att vässa formen och en gyllene chans för Edhouse att gå vidare då Dolan inte visat sitt bästa jag i det sista. Skulle inte bli förvånad om Edhouse skräller till här men håller mig till 180 marknaden.

SPELTIPS

Brendan Dolan är ingen större 180 kastare och kastar normalt 1-2 max per match i detta format som är först till sex leg., bäst av elva med andra ord. Edhouse har högre frekvens av 180s och ska kunna hålla undan där med 2-3 stycken. Det blir viktigt som alltid att få in den första tidigt så rytmen är bra. Med tanke på det korta formatet håller jag insatsen nere till 3/10U. Som vi såg i de gamla goda dagarna med Icons så finns det hög 180 kapacitet hos Edhouse.

Lägg spelet hos Coolbet

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 25 NOVEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten