Speltips England - USA

Bild från Bildbyrån

England försätter att ösa på framåt

Det är dags för England och USA att kliva in i omgång 2 i grupp B. England kommer från en behaglig 6-2 vinst mot Iran och man visade framförallt upp sin fina offensiv. USA tog med sig 1 poäng från omgång 1, efter 1-1 mot Wales. En match där jag tycker att USA var snäppet bättre, men Wales lyckades kvittera på straff sent i matchen. England fick precis den starten i VM man ville och jag tror man kommer fortsätta att ösa på framåt. England kommer föra spelet och man är det bättre laget i denna match.

England

England visade att man blir att räkna med i VM. Trippier och Shaw har mycket boll och är vassa när dom kommer runt på kanterna. Bellingham och Rice städar i mitten och låter Mount sköta det offensiva. Framåt fick både Saka och Sterling göra mål, och nu lär det vara dags för Kane. Offensiva inhoppare finns det gott om i form av Rashford, Foden och Grealish. Jag tycker England ser vassa ut och jag tror man gör minst 3 mål även på USA.

USA
USA har ett ungt lag och jag tycker man gjorde en ganska bra match mot Wales. Nu väntar dock betydligt tuffare motstånd och jag tror USA kommer få det svårt. USA vill styra spelet, men det kommer man inte få göra mot England. Backlinjen är kanske USA svaga del och nu väntar England mot gott offensivt självförtroende.

Speltips

Jag håller England högt i VM och framförallt har man sitt vapen i det offensiva spelet. Båda Saka, Sterling, Rashford och Grealish har fått näta, och nu bör det vara dags för Kane. USA har sin dåliga del i det defensiva och man är vana att för spelet. Jag tror England helt enkelt är bättre och mitt speltips i matchen blir därför England över 2.5 mål och England över 4.5 hörnor till oddset 5.20 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Läs mer om England - USA i VM 2022

Glada engelska supportrar

Inför England - USA VM 2022

Fotbolls VM 2022 21 november 2022

England vann premiären mot Iran med 6-2. Lite senare den dagen spelade USA 1-1 mot Wales. Nu möts dessa två lag och det ska bli rysligt spännande. Läs allt om matchen här. Läs mer