Speltips Esbjerg - Aalborg

Bild från Bildbyrån

Öppna spjäll även i match 4

Vi vänder oss till den danska hockeyligan och det har blivit dags för semifinal match nummer 4 mellan Esbjerg och Aalborg. Ställningen är 2-1 i matcher till Esbjerg, efter 3 underhållande matcher. Det har varit intensiv hockey, med brister i det defensiva spelet och även målvaktsspelet. Nu har Esbjerg hemmaplan igen och kan koppla grepp om matchserien. Jag tror på en liknande match och riktar in mig på överspelet.

Esbjerg

Esbjerg slutade på en 5:e plats i grundserien, med 78 inspelade poäng. I kvartsfinalen slog man ut Odense i en rysare med 4-3 i matcher. Nu har man 2-1 mot de regerande mästarna, Aalborg, och guldläge att koppla grepp på hemmaplan. Esbjerg är starka på hemmaplan och man har en bra offensiv. Nu har man chansen och på hemmaplan lär man gasa från start.

Aalborg

Aalborg har dominerat den danska ligan i några år i rad och man vann grundserien även denna säsong, med 102 inspelade poäng. I kvartsfinalen slog man ut Rödovre med 4-1 i matcher utan att förta sig. Nu har man dock hamnat i ett prekärt läge och underläge 2-1 i matcher. Framförallt har det defensiva spelet och målvaktsspelet inte kuggat i. Aalborg har dock ett så pass bra lag och jag tror att möjligheten att vände denna matchserien är god.

Speltips

De första 3 matcherna har slutat 4-5, 2-3 och 4-7. Det har med andra ord varit målrikt och idel bortasegrar. Jag tror på något liknande i denna match och mitt speltips i matchen blir därför över 5.5 mål till oddset 1.81 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Öppna spjäll även i match 4