Speltips FC Emmen - Volendam

Bild från Bildbyrån

Ångestladdad bottenmatch

FC Emmen tar ikväll emot Volendam i Holländska Eredivisie. Det är en match mellan två nykomlingar som fått en väldigt svag start på säsongen. Jag tror på mycket kamp och lirar över 3.5 kort till hela 3.60 på Unibet.

FC Emmen

Emmen överraskade många när de ifjol tog sig upp till Eredivisie. Väl där spåddes man en tuff säsong. Något som infriats. Laget ligger näst sist i ligan utan en enda seger på sina sex senaste ligamatcher. Utöver det har man gjort minst mål av samtliga lag. Det ser verkligen inte ljust ut för denna nykomling som måste hitta formen snabbt för att ta sig ur denna uppförsbacke. Ikväll får man besök av en annan nykomling som man på papperet skall unna besegra. Jag tror att man satsar allt på denna match och att det kommer att kosta i form av kort. I Emmens senaste match delades det ut hela 8 kort så visst ska möjligheten finnas för endast 4 ikväll.

Volendam

Mitt favoritlag i andraligan Volendam har äntligen tagit klivet till Eredivisie. Det är ett offensivt lag som gillar att spela boll längs backen. Detta spelsätt har visat sig vara svårt att genomföra på den högsta nivån med den trupp man har. Lagget ligger sist och har varit utan seger i sex raka matcher. Precis som Emmen behöver laget en välbehövlig trea för att inte börja halka alltför lång efter nedflyttningsstrecket. Jag tror att detta blir ett ångestladdat möte där båda lagen anser sig ha chansen att vända på säsongen. Med så mycket på spel kan jag inte föreställa mig att detta ska bli en ljummen tillställning.

Kortlinan är väldigt låg till ett väldigt högt odds. Något som bara måste synas. GL!