Speltips Florida Panthers - New York Rangers

Bild från Bildbyrån

Florida kvitterar matchserien

Vi vänder oss till NHL och Stanley Cup slutspelet. Ställning i denna semifinal mellan Florida och Rangers är 2-1 till Rangers, efter två raka övertids vinster. I senaste matchen avgjorde svenske Alexander Wennberg med sitt 4-5 mål, 5 minuter in i förlängningen. Nu är det återigen Florida som har hemmaplan och då tror jag man tar revansch och kvitterar matchserien.

Florida Panthers

Florida slutade på en 3:e plats i Eastern Conference, med 110 inspelade poäng. I slutspelet har man slagit ut Tampa Bay med 4-1 i matcher, och Boston med 4-2 i matcher. Florida har ett starkt lag med Tkachuk och Barkov i spetsen. I senaste matchen tycker jag man var det bättre laget och man vann bland annat skottstatistiken med 37-23, men trots det blev det förlust i övertid. Nu är det hemmaplan igen och då tror jag man tar revansch och vinner.

New York Rangers

Rangers vann grundserien, 4 poäng för Florida. I slutspelet har man slagit ut Washington med 4-0 i matcher, och Carolina med 4-2 i matcher. I första matchen mot Florida blev det förlust med 0-3, men sedan har man tagit 2 raka vinster, båda i förlängning. I senaste matchen tyckte jag dock man såg en aning trötta ut, och jag tror man få svårt att vinna även denna match på bortaplan.

Speltips

Två jämna och bra lag, där jag i denna match tror att hemmaplan kommer att vara avgörande. Rangers hade lite tur senast och det har studsat rätt i 2 raka matcher som man vunnit på övertid. Nu tror jag Florida tar revansch och mitt speltips i matchen blir därför att Florida vinner till oddset 2.05 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Florida kvitterar matchserien