Speltips: Fort. Sittard - Venlo 13/4 "Tung bottenmatch I Eredivisie"
Speltips Fort. Sittard - Venlo

Tung bottenmatch I Eredivisie

Sittard tar ikv emot Venlo i en ganska avgörande match i bottenstriden. Jag lirar likt många gånger förr över 3.5 kort till 2.48 på Leovegas.

Inledningsvis vill jag ta upp tabelläget. Lagen ligger hack i häl på varandra i ligan. 4 resp 7 p ner till negativt kval. Vid förlust riskerar framförallt Sittard att befinna sig endast 1p över sträcket då två lag kan knappa in. Det vore en väldigt jobbig situation då man med fyra omgångar kvar skulle kunna ha hela tre lag endast 1p bakom sig och två platser är kval neråt. Jobbigt värre och ett scenario man vill undvika. Då krävs det att man får med sig ett bra resultat på sin hemmaplan ikv. Laget man ställs mot har endast 1p på de 4 senaste matcherna och har således heller inte råd med många fler poängtapp. Framförallt mot en bottenkonkurrent. Detta ger mig idén att det kan bli väldigt stelt och möjligtvis irriterat på plan om händelserna inte skulle gå lagens väg. I en sån här match kommer minst ett lag att vara missnöjda då seger är det enda som räknas.

Gällande korten så är båda lagen relativt kortbenägna sett i holländska mått. De ligger båda högt upp i de kolumnerna. Sittard har i sina tre senaste matcher fått syna det röda kortet. Ett bevis på att det är spänt i lägret. Om det fortsätter ikv återstår att se men chansen är god för rött även ikv.

Inbördes möten vittnar även de om en del kort. Två av de tre senaste matcherna har haft minst 4 kort varav två röda. Den avvikande matchen hade tre.

Matchen döms av en domare som snittar 4 kort i år. Han har dömt dessa lag vid 4 tillfällen i år. Tre av de matcherna innehöll minst fyra kort. Den avvikande hade tre. Positivt för spelet.

Sammanfattningsvis tycker jag att sannolikheten till minst 4 kort ikv är 3/4. Att för det få ett odds på 2.48 är självklart taget.

Gilla rek om du håller med Sanels Hörna

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 sep.
19:00
Björklöven - Modo
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 5 mål (asian)
 
23 sep.
19:00
BIK Karlskoga - Kristianstad
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 4.5 mål
 
23 sep.
23:30
Monagas - Estudiantes de Merida
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
24 sep.
20:45
Luton vs Leicester
Ligacupen
Spel: Leicester + Över 2 mål
 
24 sep.
20:45
Portsmouth vs Southampton
Ligacupen
Spel: Southampton
 
26 sep.
19:30
Adler Mannheim - Eisbären Berlin
Ishockey
Spel: Adler Mannheim -1.5
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer